Sociální sítě
Nahoru

VIPLUXURY: Druhý život luxusního zboží

Exkluzivní bazar VIPLuxury byl založen už v roce 2017, a od té doby zprostředkovává prodej nákupu luxusního zboží světových značek. Postupem času se z jednoho obchodu stalo hned několik, přičemž třibazary lze sledovat na instagramových účtech @vipfashion_bazar, @vipluxuryfashion_bazar a @vipluxuryworldbazar.

V dnešní době již dobře plně funkční aplikaci je možné najít ke stažení na google play a app store. Díky ní má klient možnost produkt koupit či prodat sám, popřípadě topovat a následně komunikovat přes svůj účet na Vipluxury s kupujícím přes aplikaci,“ prozrazuje Marcela Turbová.

Výhodou je také platba kartou přes platební bránu GoPay, přičemž jsme partnery splátkové společnosti „Qautro“ pod záštitou VÚB banky skupiny Intesa Sanpaolo, kde naši klienti mohou využít nákup na splátky, stejně jako možnost ověření originality každého výrobku certifikátem Entrupy, kde máme jako jediní na Slovensku podepsanou smlouvu o spolupráci,“ dodává. Právě Entrupy je globální ověřovací technologie uznávaná po celém světě, která garantuje 99,9% návratnost celé částky nákupu.

Přístup ke každému klientovi je v bazarech VIPLuxury individuální a dodávky výrobků fungují po celém světě. Hlavní showroom se nachází na Slovensku v Nitře, kde je také možnost domluvit si termín a osobní schůzku přes instagramový účet nebo whats up, případně infolinku Aplikace Vipluxury

Novinkou letošního listopadu je možnost zakoupení placeného členství v komunitě Vipexclusive, kde za 15 € měsíčně získá klient společnost hned několik finančních výhod a navíc 12 hodin přednostního přístupu k nejlepším a nejvýhodnějším nabídkám.

Další službou, kterou VIPLuxury své klientele nabízí, je personalshopping – tedy nákup zboží na zakázku. Společnost totiž disponuje vlastními nákupčími po celém světě, kteří se mohou vydat do kterékoli země a nakoupit jinak běžně nekoupitelné zboží – ať už se jedná o butikové edice či u nás nezastoupené značky.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.