Sociální sítě
Nahoru

Limitovaná edice švýcarské pálenky Fassbind pro český trh

Nejstarší švýcarská destilerie Fassbind, která se věnuje výrobě prvotřídních ovocných destilátů, představila limitovanou edici švestkové pálenky Fassbind Single Cask Prune Oloroso Sherry. Té bylo vyrobeno pouze 362 kusů při síle 49,6 % a byla nalahvována exkluzivně pro Warehouse #1.

Zakoupíte na e-shopu www.warehouse1.cz nebo v kamenné prodejně v pražském Karlíně. Doporučená cena 2 460 Kč

V chuti tohoto ušlechtilého destilátu zlatavé barvy se promítají tóny oloroso sherry, sušených švestek, zralých datlí a rozinek. Skvěle je pak doplňuje jemný dotek dubového dřeva a sladké karamelové tóny, které se snoubí s náznaky ořechů a skořice.

Po dvouletém odpočinku v tanku z nerezové oceli zrála tato jedinečná švestková pálenka 14 měsíců v sudu po oloroso sherry v historických sklepích palírny v Oberarthu. Na 1 litr bylo použito zhruba 9 kg švestek.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.