Sociální sítě
Nahoru

SHA expanduje na americký kontinent se svou druhou destinací: SHA Mexiko

Průkopnická wellness klinika otevřela pobočku v mexickém Karibiku a učinila tak první krok v rámci svého ambiciózního plánu globální expanze SHA na každý kontinent. Tato iniciativa začíná otevřením SHA Mexiko v klidné oblasti Costa Mujeres v Quintana Roo na východě poloostrova Yucatán.

SHA Španělsko: Původ excelence

Wellness klinika SHA Španělsko, která byla založena před více než 15 lety nedaleko Alicante, se rychle stala lídrem v oblasti integrativního zdraví a wellness. Její vznik byl inspirován vizí Alfreda Batallera Pariettiho, který se po vlastních zkušenostech s přínosy integrativní medicíny rozhodl podělit o cenné znalosti s ostatními. Výsledkem byl průkopnický model v oblasti moderního wellness, který se zaměřuje na holistický, individuální přístup ke zdraví a dlouhověkost.

Vlajková klinika SHA se nachází v přírodním parku Sierra Helada na břehu Středozemního moře a nabízí 300 slunečných dní v roce, úchvatný výhled a klidné prostředí ideální pro odpočinek, léčbu a omlazující procedury. SHA Španělsko se od svého otevření vyznamenala řadou mezinárodních ocenění včetně prestižních The Condé Nast Traveller Wellness & Spa Awards a World Best Health & Wellness Destination of the Year.

SHA Mexiko: Nová kapitola

S odkazem na úspěch španělské kliniky rozšiřuje SHA svůj závazek v oblasti zdraví a wellness na americký kontinent. Klinika SHA Mexiko se nachází na nedotčené pláži s bílým pískem uprostřed sedmi hektarů nedotčeného ráje a nabízí hostům harmonickou kombinaci luxusu, přírody a vědy. Nový přírůstek do portfolia SHA odráží vše, co nároční hosté vyžadují pro individuální zážitek z pohody, a pomáhá jim dosáhnout a udržet si optimální zdraví.

Architektura SHA Mexiko vzdává hold DNA lidského genomu a plynule přechází do kontur přírody mayské džungle. Interiérem prostupuje patrný závazek k místnímu stylu s důrazem na použití domorodých materiálů. Design je nejen poutavý, ale odráží také hluboký vztah k životnímu prostředí a závazek k udržitelnosti.

Mexická architektonická kancelář Sordo Madaleno a renomovaný interiérový designér Alejandro Escudero navrhli wellness centrum, kde se interiér a exteriér organicky, udržitelně a moderně prolínají. Dopad centra na životní prostředí bude minimální díky využití obnovitelné energie a pečlivému výběru přírodních materiálů, jako je mexická keramika, proutí, původní textilie a mramor.

Maat Handasa navrhl svěží tropické zahrady kliniky s ohledem na lokální faunu. SHA Mexiko disponuje soukromou pláží s bílým pískem a nachází se naproti největšímu korálovému útesu severní polokoule. V komplexu se nachází 35 rezidencí a 100 pokojů a apartmánů, které mají soukromé terasy s panoramatickým výhledem na tyrkysové vody Karibského moře a luxusní koupelny vybavené sprchami s dešťovým efektem.

Každý program je navržen tak, aby splňoval potřeby a cíle hostů prostřednictvím devíti klíčových disciplín, které utvářejí metodu SHA: zdravá výživa, prevence a dobré stárnutí, celostní medicína, kognitivní stimulace, pokročilá preventivní diagnostika, pohoda a vnitřní rovnováha, fyzická výkonnost a akademie zdravého životního stylu. Všechny tyto disciplíny jsou koordinovaně kombinovány tak, aby bylo dosaženo optimálních a dlouhodobých výsledků.

Hosté si mohou vybrat z pěti individuálních zdravotních programů, podobných těm, které nabízí SHA Španělsko, v délce trvání od 4 do 21 dní pod vedením uznávaných odborníků a expertů. V nabídce jsou následující programy: Znovunabytí rovnováhy a energie, Detoxikace a optimální váha, Intenzivní detoxikace a optimální váha, Dobré stárnutí a prevence a Výkonnost lídra.

Jsem nadšený, že se naše vize stává skutečností otevřením SHA Wellness Clinic v Mexiku, což je začátek nové kapitoly v oblasti integrativního zdraví a pohody. Náš závazek k transformačním zdravotním zážitkům a vynikajícím pohostinským službám se nyní rozšiřuje do srdce Mexika a zve lidi na cestu sebepoznání a plného zdraví. Není to jen otevření, je to oslava harmonického spojení přírody, vědy a luxusu, které vytváří útočiště, kde se nejen dosahuje rovnováhy, ale také se přijímá,“ řekl Alejandro Bataller, viceprezident a marketingový ředitel skupiny AB Living, která vlastní a provozuje SHA.

Otevření SHA Wellness Clinic v Mexiku značí začátek nové kapitoly v oblasti integrativního zdraví a pohody. Náš závazek k poskytování transformačních zdravotních zážitků a vynikajících pohostinských služeb se nyní rozšiřuje až do srdce Mexika, kam zveme hosty na cestu sebepoznání a zdraví. Otevřením nové pobočky oslavujeme harmonické spojení přírody, vědy a luxusu, které vytváří útočiště pro dosažení rovnováhy,“ řekl Alejandro Bataller, viceprezident a marketingový ředitel skupiny AB Living, která SHA vlastní a provozuje.

Více z rubriky VIP servis

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.