Sociální sítě
Nahoru

Top Class hostil unikátní večeři s hodiářskou značkou Union Glashütte a posádkou slavného vozu Duckar

Když se magazín Top Class spojil s ateliérem Chronoshop, bylo jasné, že se chystá něco výjimečného. Výsledkem byla nezapomenutelná večeře, která přilákala skutečně zajímavé hosty. Hlavní hvězdou večera byla Barbora Holická, jejíž příběh o splněném životním snu zaujal všechny přítomné.

Společně s Lucií Engovou se stala prvním ženským týmem, který zdolal trať rallye Dakar, a navíc jako první posádka legendárního Citroënu 2CV dojela do cíle. Tuto prestižní událost podpořila německý hodinářský značka Union Glashütte, známá svou vášní pro veterány.

V pondělí 27. května se italská restaurace Ristorante Il Giardino Toscano na vrcholu parku Mrázovka proměnila v epicentrum hodinářského umění. Zde značka Union Glashütte odhalila svou novou limitovanou edici chronografů Belisar, která se poprvé objevila na českém trhu.

Magazín Top Class zajistil, aby prezentace všech modelů proběhla v duchu rallye a závodů veteránů, což perfektně ladilo s příběhem Barbory Holické, která přivezla svůj kultovní Citroën 2CV z roku 1979, známý jako „Kachna“ s přízviskem Duckar.

Tento jedinečný vůz, zdobený hravým designem Josefa Rataje, byl vystaven u vchodu do hotelu NH Prague City na Smíchově. Mezitím Bára Holická zamířila lanovkou do restaurace, odkud byl nádherný výhled na stověžatou Prahu. I když se restaurace specializuje na italskou kuchyni, konkrétně na toskánské pokrmy, večer se nesl ve znamení hodinek s ryze saským rodokmenem.

Večerem provázel také krejčovský salon Manemo, zastoupený Jiřím Friedrichem a Dominikem Jochymkem. Během večeře hostům představili správný dress code pro řízení historických vozů, což oslovilo všechny milovníky veteránských klasik. Na místě prezentovali své látky, střihy, ležérně střižené obleky a kožené zboží, které nově zařadili do své nabídky.

Šéfkuchař Vojtěch Šiller, působící jako Cluster Executive Chef pro restaurace sítě NH Hotels v Praze, připravil jedinečné pětichodové degustační menu s vinným párováním. Inspiroval se Itálií, zemí, která ctí rallye Mille Miglia. Ingredience pro své pokrmy osobně vybírá a nakupuje, a jeho kreace zahrnovaly delikatesy jako hovězí carpaccio s čerstvými artyčoky, špenátové noky s tygří krevetou a jehněčí hřebínky s mladými bramborami a gratinovaným chřestem.

Necelá čtyřicítka hostů si v moderním a prostorném interiéru restaurace mohla mezi jednotlivými chody vyzkoušet hodinky na zápěstí a domluvit si své budoucí outfity s dvojicí kreativců. Jejich vášeň pro mechanické klenoty, objevená teprve nedávno, dodala večeru další rozměr. Magazín Top Class opět potvrdil svou pověst lídra v pořádání exkluzivních a nezapomenutelných akcí.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.