Sociální sítě
Nahoru

Miss Tourism World se blíží, Top Class podpoří volbu české královny krásy

Agentura Black&White Productions ve spolupráci s Restaurantem Střelecký ostrov pořádá jedinečný společenský večer Business&Missology Fashion Event.

Tato společensko-kulturní akce nabízí podnikatelům příležitost prezentovat sebe a své podnikání, získat kvalitní kontakty a utužit stávající obchodní vztahy se současnými partnery v příjemném prostředí. Přítomnost nejkrásnějších modelek, které úspěšně reprezentovaly Slovensko, Česko, Maďarsko a Polsko na světových soutěžích krásy v Číně, dodá večeru jedinečnou atmosféru. Akci zaštítí magazín Top Class.

V rámci této události, která se pro VIP partnery uskuteční na konci června, proběhne módní přehlídka s nejkrásnějšími modelkami světa. Mezi nimi se objeví i tvář aktuálního vydání magazínu Top Class, Češka Karolína Gorylová, která se stala nejkrásnější ženou světa v prosinci roku 2023 na soutěži Miss Tourism World v Číně.

Karolína Gorylová z aktuální titulní strany magazínu Top Class se stala Miss Tourism World v Číně v roce 2023

Během večera se také dozvíme, která slečna bude letos reprezentovat Českou republiku na soutěži Miss Tourism World 2024 v Číně.

Finalistky Miss Tourism World podpoří večer charitativní dražbou obrazů Veroniky Manukjan ve prospěch Nadačního fondu Srdce na dlani, který pomáhá dětem v dětských domovech prožít šťastné dětství, plně se integrovat do společnosti a vyrůst v sebevědomé a samostatné osobnosti schopné čelit nástrahám života po opuštění domova.

Hlavním cílem soutěže Miss Tourism World je nabízet hostitelským zemím nástroj na podporu cestovního ruchu, ekoturismu, zahraničních investic a zvýšení povědomí široké veřejnosti o životním prostředí v daném regionu. Soutěž má pomoci hostitelským zemím přilákat turisty na mezinárodní i národní úrovni, získat zahraniční investice a příjmy v cizí měně na současném náročném globálním trhu cestovního ruchu. Každá země na světě má svou jedinečnou historii, kulturu a tradice, a MTW úzce spolupracuje s vládami a turistickými sdruženími, aby tyto trhy cestovního ruchu představila celosvětově. Prostřednictvím soutěží propaguje koncept „Cestovní ruch přes krásu“.

Každá soutěžící není jen nepopiratelně krásná, ale je také vybrána jako velvyslankyně cestovního ruchu své země pro svou schopnost prezentovat cestovní ruch a znalosti o turistických památkách své země.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.