Sociální sítě
Nahoru

Franck Muller oslavuje půl století AC/DC

Tak tuto kooperaci opravdu nikdo nečekal. Franck Muller oslavuje 50. výročí legendární rockové kapely AC/DC, která ještě do nedávna kooperovala s privátní značkou Raymond Weil. Manufaktura ze Ženevy se však zřejmě ukázala jako lukrativnější, což potvrzuje vypuštěním limitované edice Vanguard AC/DC 50th Anniversary. Tento exkluzivní kousek přináší poctu padesátiletému dědictví jedné z nejikoničtějších hudebních kapel všech dob.

V této edici, která je k dispozici pouze ve dvakrát 100 kusech, najdeme elegantní design Vanguard s průměrem 43 mm a automatickým strojem, který nabízí jen zobrazení času a datum. Každý detail je pečlivě promyšlený, od ručně malovaných čísel na ciferníku, která evokují první logo kapely, až po vzor připomínající vinyl debutového alba „High Voltage“ z roku 1975.

Tato edice není jen o hodinkách, ale o celém příběhu. Symboly, jako jsou šest stříbrných strun kytary nebo logo AC/DC, vzdávají hold nezaměnitelnému stylu a energii kapely.

S ohromujícím vzhledem a omezeným množstvím, které podtrhuje jeho exkluzivitu, je Vanguard AC/DC 50th Anniversary nejen hodinkami, ale také sběratelským kouskem pro věrné fanoušky AC/DC i milovníky precizního hodinářství.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.