Sociální sítě
Nahoru

SHA Wellness Clinic ve Španělsku hlásí novou podobu apartmánů Grand Suite

SHA Wellness Clinic nedaleko španělského Alicante představila tři Grand Suites, navržené prestižním designérem Lázaro Rosa-Violánem. Nově navržené apartmány vyvažují neutrální tóny s barevnými akcenty a přírodní materiály s organickými tvary. Prostor stírá hranice mezi interiérem a okolím, což umožňuje skutečný životní restart a spojení s přírodou.

Pobyt v SHA Wellness Clinic je transformativní zážitek, který nabízí čas na introspekci, sebepoznání a přímý kontakt s přírodou pod olivovníky a modrou oblohou jihovýchodního Španělska. Nové Grand Suites toto spojení ještě umocňují. Design respektuje soukromí hostů a podporuje propojení s okolím díky konceptu inside-outside living.

Tři apartmány Grand Suites o celkové rozloze 451 m² s výhledem na Středozemní moře a pohoří Sierra Helada v Alicante zvou k odpočinku a skutečnému spojení s přírodou. Podle Lázaro Rosy Violána bylo hlavním cílem projektu „vnést do designu klid a harmonii a vytvořit wellness prostory, které podporují intimní zážitky v ničím nerušeném prostředí.“

Apartmány mají prostorný obývací pokoj, jídelnu a útulnou pracovnu, kterou lze využít jako druhou ložnici díky skříni s přistýlkou. Hlavní ložnice je vybavena šatnou, koupelnou s vanou, dvěma umyvadly, toaletou, bidetovou kabinou a dvěma sprchami. Terasy o průměrné rozloze 70 m² nabízejí výhled na pohoří Sierra Helada a záliv Altea, bioklimatickou pergolu, vířivku a kvalitní venkovní nábytek od společnosti Point.

Propojení interiéru s nádherným okolím apartmánů Grand Suites vytváří příjemnou atmosféru, která uklidňuje smysly, umožňuje chodit naboso a ztratit pojem o čase. Každý detail je pečlivě promyšlen profesionály v oblasti designu, což zajišťuje klid a pohodu pro vychutnání přítomného okamžiku.

Klidný design interiérů apartmá Grand Suites je dosažen použitím přírodních materiálů, čistých tvarů, příjemných textur, měkkých látek a neutrálních tónů s decentními barevnými akcenty. Používáme kámen, štuk, vlákna a len pro vytvoření pohodlného, neutrálního a hřejivého prostředí,“ vysvětluje Rosa-Violán. Designovou strategii doplňuje minimalistický nábytek, který dokonale splývá s okolím a proměňuje prostor v klidné a příjemné místo.

Více z rubriky Moře

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.