Sociální sítě
Nahoru

Společnost DS Automobiles se spojila s českou značkou Silky Gang

Společnost DS Automobiles se spojila s českou značkou Silky Gang, která se zabývá autorskou tvorbou limitovaných hedvábných kolekcí šátků, šperků a kožených doplňků.

Šátková hedvábná kolekce „Bon Voyage“ je inspirovaná značkou DS, jejímž mottem je Travelling is an Art. V rámci této spolupráce bylo vyrobeno pouze 50 kusů šátků o rozměru 90 x 90 cm. Zájemci si šátky mohou prohlédnout v pražském showroomu DS STORE na Černém mostě.

Originální autorskou ilustraci vytvořila Martina Karafiátová, zakladatelka značky Silky Gang ve spolupráci s ilustrátorkou Dominikou Režovou.

Koncept vychází z motta francouzské značky DS Automobiles, kterým je umění cestovat. Motiv zobrazuje cestovní kufřík s etiketami představujícími zážitky jako je pobyt na pobřeží Cote d´Azur, svět Formule E, večírky v Cannes, procházky Paříží. Nechybí ani ikonický vůz DS 19 z dílny designéra Flaminia Bertoniho. Povrch kufříku zdobí malé pyramidky odkazující na techniku gilošování používanou v interiérech vozů DS Automobiles.

Stylizované logo DS v pruzích uprostřed ilustrace vytváří vzor připomínající otisk pneumatik. Použitá barevnost modrých odstínů symbolizuje volnost a svobodu, červená barva pak vášeň a dobrodružství.

To vše v sobě skrývá značka DS Automobiles pro utvoření jedinečných a originálních zážitků z cestování. Šátkový vzor je natištěn na luxusním hedvábném twillu v bio kvalitě. Ručně rolované okraje šátku jsou symbolem dokonalého zpracování do posledního detailu.

„Spolupráce se značkou Silky Gang si velmi vážíme, výsledek je úchvatný a věříme, že tento rafinovaný doplněk ještě více podtrhne vytříbený styl našich zákazníků na jejich cestách. Chceme přinášet příznivcům značky vždy něco navíc a podpořit tak jejich touhu po jedinečnosti. Luxusní šátek Bon Voyage může nyní získat náš zákazník v ČR, který se rozhodne pro pořízení vozu DS v nejnovější limitované kolekci Antoine de Saint Exupéry, “ prozrazuje Martina Bedrnová, ředitelka DS Automobiles v ČR.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.