Restaurace | 14.6.2024 | Marek Zelený

„Izakaya Takeover“ s šéfkuchařem Jakubem Horákem v restauraci Zen

Zažijte večer plný chutí exotického Japonska a speciálního způsobu stolování IZAKAYA. Restaurace ZEM v hotelu Andaz Prague představuje „Izakaya Takeover“, exkluzivní kulinářský zážitek, který se uskuteční 20. června 2024 od 18 hodin. Tento večer bude pod taktovkou jediného evropského mistra světa v japonském vaření, šéfkuchaře Jakuba Horáka.

Jakub Horák, světový mistr v japonském vaření a vítěz prestižní soutěže Washoku World Challenge v Tokiu, spojil své síly s týmem ZEM Prague, aby vytvořili jedinečné a autentické IZAKAYA menu. Hosté, kteří se rozhodnou prožít tento japonský večer v ZEM, se mohou těšit na dvanáct chodů, sake welcome drink a amuse-bouche. Speciálně pro tento večer je připravena také výjimečná selekce tří druhů saké.

Jakub Horák bude osobně přítomen v kuchyni, kde dohlédne na autentičnost veškerých chodů, a navíc se bude pohybovat i mezi hosty, aby s nimi sdílel své dojmy a zážitky ze svého pobytu v Japonsku. Cena za tento zážitek je 2 495 Kč za osobu a zahrnuje také saké welcome drink.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz