Sociální sítě
Nahoru

„Izakaya Takeover“ s šéfkuchařem Jakubem Horákem v restauraci Zen

Zažijte večer plný chutí exotického Japonska a speciálního způsobu stolování IZAKAYA. Restaurace ZEM v hotelu Andaz Prague představuje „Izakaya Takeover“, exkluzivní kulinářský zážitek, který se uskuteční 20. června 2024 od 18 hodin. Tento večer bude pod taktovkou jediného evropského mistra světa v japonském vaření, šéfkuchaře Jakuba Horáka.

Jakub Horák, světový mistr v japonském vaření a vítěz prestižní soutěže Washoku World Challenge v Tokiu, spojil své síly s týmem ZEM Prague, aby vytvořili jedinečné a autentické IZAKAYA menu. Hosté, kteří se rozhodnou prožít tento japonský večer v ZEM, se mohou těšit na dvanáct chodů, sake welcome drink a amuse-bouche. Speciálně pro tento večer je připravena také výjimečná selekce tří druhů saké.

Jakub Horák bude osobně přítomen v kuchyni, kde dohlédne na autentičnost veškerých chodů, a navíc se bude pohybovat i mezi hosty, aby s nimi sdílel své dojmy a zážitky ze svého pobytu v Japonsku. Cena za tento zážitek je 2 495 Kč za osobu a zahrnuje také saké welcome drink.

Více z rubriky Restaurace

  • PRU58 myslí i na vegany

    Restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představuje nové lunch menu. Podává se vždy ve všední den od 11:00 do 15:00 a příchozí...

    Marek Zelený8.7.2024
  • Vejce Benedikt, které musíte ochutnat

    Restaurant Deer v centru Prahy je vyhlášeným místem s těmi nejlepšími večeřemi, kde každé jídlo vypráví svůj příběh. Kvalitní suroviny od...

    Marek Zelený1.7.2024
  • Ocenění Wine Spectator putuje do pražského Four Seasons

    Restaurace CottoCrudo ve Four Seasons Hotel Prague získala prestižní ocenění Wine Spectator Restaurant Awards 2024, v kategorii Awards of Excellence. Tento...

    Marek Zelený27.6.2024
  • Léto u moře i v Praze

    Restaurace Hliněná bašta sice stojí u rybníka v Průhonicích, ale připadáte si tu jako na břehu moře, zvlášť když vám na...

    Jan Pešek19.6.2024
  • Tajné fígle šéfkuchaře Tritonu

    Umění fermentace dobývá české kuchyně. Tomáš Kohút z pražské restaurace Triton s jeho pomocí připravuje chuťově výrazné omáčky i černou jablečnou...

    Marek Zelený19.6.2024
  • Hotel The Mozart Prague a MeatEater spojují své síly

    Hotel The Mozart Prague s potěšením oznamuje exkluzivní propojení s MeatEater a otevření nové fine dining restaurace zaměřené na maso a...

    Jan Pešek14.6.2024
  • Tento steak prosím

    Terasa U Prince je vyhlášenou restaurací s tím nejkrásnějším výhledem na Staroměstské náměstí. Tento pohled ocenilo již několik zahraničních žebříčků. Ikonické...

    Marek Zelený11.6.2024
  • Patio na Vinohradech

    Nově otevřená španělská tapas restaurace Casa 71 v Londýnské ulici kousek od Náměstí Míru nabízí autentickou chuťovou i vizuální stránku samotného...

    Marek Zelený23.5.2024
  • Předkrmová La Veranda

    Restaurant La Veranda mění menu dle dostupnosti jednotlivých sezónních surovin. Vždy nějaký pokrm z menu nadobro zmizí a nový se objeví....

    Marek Zelený21.5.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.