Sociální sítě
Nahoru

Tiffany & Co. představuje nové prsteny na oslavu 50. výročí legendární návrhářky Elsy Peretti

Tiffany & Co. oznamuje debut nových prstenů Elsa Peretti® Bone a Split, které jsou součástí oslavy 50. výročí slavné návrhářky. Prsteny čerpají inspiraci z revolučního designu náramku Bone Cuff, poprvé představeného v roce 1970, a jsou oslavou vznešené krásy přírody.

Jedinečná forma Bone Cuff náramku pochází z jejích návštěv jako mladé dívky v kapucínské kryptě ze 17. století v Římě a jejího času stráveného v Barceloně, inspirovaného Casa Milà Antoniho Gaudího.

Design náramku Bone Cuff, který je důkazem zvídavosti a kreativity Elsy Peretti, představuje ergonomickou smyslnost typickou pro šperky Elsy Peretti. Nové prsteny Split a Bone, ztělesňují silnou estetiku moderní nezávislé ženy a její jedinečnou oduševnělost.

Vždy mě zajímala mechanika a její pocit: každý šperk by měl být podmanivý a pohodlný na nošení,“ řekla Elsa Peretti.

Nový design prstenů Split a Bone, definovaný smyslnými křivkami, které splývají s tělem, je charakteristickým znakem designové vynalézavosti a řemeslné zručnosti legendární návrhářky Elsy Peretti. Rozdělený Split prsten je tvarován tak, aby se přizpůsobil jakémukoli prstu, nosí se s rozštěpem nahoru nebo dolů. Prsten Bone je také všestranný a lze jej nosit na prstu nebo na kloubu. K dispozici v 18karátovém žlutém zlatě a sterlingovém stříbře v obou iteracích, tyto jedinečné designy vzdávají hold průkopnickému duchu Elsy Peretti.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.