Sociální sítě
Nahoru

Barevné vanové baterie – od černé elegance po zlatý luxus

Vanové baterie nejsou jen praktickým doplňkem každé koupelny, ale také výrazným designovým prvkem, který může výrazně ovlivnit celkový vzhled vašeho koupelnového interiéru. Díky moderním technologiím, jako je například proces PVD, máme dnes možnost vybírat vanové baterie v široké škále barevných odstínů, od klasických chromových až po odvážné černé, luxusní zlaté, čisté bílé a další moderní odstíny jako supersteel nebo kartáčovaný grafit.

Černá ve znamení stylu a elegance

Černé baterie do vany jsou v posledních letech vysoce oblíbené pro svůj moderní a sofistikovaný vzhled. Ideálně doplňují minimalistické koupelny, industriální styl nebo kontrastují s bílými a světlými tóny koupelen. Na první pohled by se mohlo zdát, že jsou černé vanové baterie náročnější na údržbu, jelikož na černém povrchu jsou zaschlé kapky vody i otisky prstů mnohem viditelnější, ale není tomu tak. Mnohé modely se totiž mohou pochlubit speciální povrchovou úpravou, která čištění a údržbu baterie usnadňuje. Pro udržení matného nebo lesklého povrchu v perfektním stavu je důležité pravidelně tělo baterie čistit měkkým hadříkem a vodou, případně s přídavkem mírného čistícího prostředku. Vyhněte se použití abrazivních čistidel, které by mohly poškodit unikátní povrchovou úpravu. Širokou nabídku černých baterií do vany najdete zde.

Zlatá a bílá jako luxus a čistota

Zlaté vanové baterie jsou synonymem pro eleganci a luxus v koupelnovém designu. Jejich teplý odstín dodává prostoru nádech bohatství a sofistikovanosti, díky tomu jsou ideální volbou pro koupelny ve vintage nebo glamour stylu. Tyto baterie okamžitě upoutají pozornost jako hlavní dekorativní prvek celé místnosti. Jsou dokonalou volbou pro ty, kteří chtějí své koupelně dodat nádech starožitné elegance nebo luxusního lesku. Zlaté baterie se perfektně doplňují s mramorovými povrchy, dekorativními zrcadly nebo bohatě zdobenými svítidly.

Na druhé straně, bílé vanové baterie jsou vrcholem čistoty a minimalismu. Mají schopnost vnést do koupelny svěžest a jas, což je činí perfektní volbou pro skandinávský nebo minimalistický design. Bílá barva baterií působí osvěžujícím a uklidňujícím dojmem, podporuje pocit organizovanosti a prostornosti, což je zvláště cenné v menších koupelnách nebo tam, kde je přirozené světlo omezené. Bílé baterie dokonale ladí s jednoduchými liniemi, přírodními materiály jako je dřevo a kámen, a neutrálními barvami, čímž vytvářejí harmonický a uklidňující prostor, který je ideální pro relaxaci a odpočinek.

Moderní odstíny díky technologii PVD

Pro milovníky moderního designu a netradičních barev nabízí trh odstíny jako supersteel, warm sunset, kartáčovaný grafit a mnohé další, které přinášejí do koupelen jedinečný vzhled. Tyto specifické povrchové úpravy jsou výsledkem pokročilé technologie PVD (Physical Vapour Deposition), kdy se v hlubokém vakuu smíchají plyny se zirkonem a tato směs se poté nanáší na již pochromovaný povrch baterie. Tento proces nejen zvyšuje estetickou hodnotu baterií, ale také jejich funkční vlastnosti – povrch je až třikrát odolnější než tradiční chrom a desetkrát odolnější vůči korozi, poškrábání a agresivním čisticím přípravkům.

Bez ohledu na to, zda preferujete černou, zlatou, bílou nebo jiný moderní odstín pro vaši vanovou baterii, technologie PVD zajišťuje, že získáte nejen krásný, ale i odolný produkt, který bude vaši koupelnu zdobit po mnoho let. Navštivte náš e-shop a objevte širokou škálu barevných vanových baterií, které mohou transformovat vaši koupelnu z obyčejného místa na útočiště plné stylu a komfortu.

Zdroj obrázku: bo.kvk / stock.adobe.com

Tento článek je reklamním sdělením

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.