Sociální sítě
Nahoru

Automobilka Jeep našla nového partnera. Kanadskou značku Marathon

Spolupráce mezi hodinářskými značkami a automobilkami je dlouhodobě populární a jejich obliba jen tak nezmizí. Vzpomeňme na slavná partnerství minulosti, jako Audemars Piguet a Maserati, Breitling a Bentley nebo třeba Panerai a Ferrari. Letos se do této trendové kooperace zapojila také automobilka Jeep, což přineslo spojení, o kterém se bude ještě dlouho mluvit.

Letos je to vůbec poprvé, co se podařilo spojit jméno automobilky Jeep s hodinářskou značkou. Tou se stala nezávislá kanadská ikona Marathon. Přestože tyto značky dosud nikdy oficiálně nespolupracovaly, mají společná jubilea spojená s armádou a druhou světovou válkou. Jeep i Marathon totiž začaly dodávat své produkty pro armádu již v roce 1941.

Obě dvě ikony, každá z jiného odvětví, spojuje vášeň pro extrémní podmínky. Spolupráce mezi značkami Jeep a Marathon přinese čtyři působivé modely hodinek, které spojují prvky z oblíbených kolekcí hodinek inspirovaných detaily legendárních vozů Jeep.

Vlajková loď, inspirovaná offroadem Jeep Rubicon Wrangler, vychází svou konstrukcí z profesionálních potápěčských hodinek Search and Rescue, a tak potěší mechanickým strojkem, vodotěsností do 300 metrů a ryze sportovním designem, z něhož detaily Jeep promlouvají téměř okamžitě. S cenovkou 40 000 Kč je bude mít v nabídce pražský ateliér Chronoshop.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz