Sociální sítě
Nahoru

Ekoreex Holding Golf Cup 2024 podpořil Zdravotního klauna

Minulý pátek proběhlo na populárním pražském hřišti Galerie Golf Hostivař golfové klání, které mělo za úkol nejenom dobře si zahrát, ale hlavně pomoc dobré věci. Portál iLuxus.cz o něm již informoval zde, na místě samozřejmě nechyběl a proto přinášíme krátkou reportáž.

Turnaj Ekoreex Holding Golf Cup 2024, který probíhal pod záštitou magazínu Top Class, poctila svou přítomností řada známých kulturních osobností, sportovců a podnikatelů, kteří společnou silou přispěli dobročinné organizaci Zdravotní klaun.

Pro organizaci Zdravotní klaun, která se snaží do nemocnic přinést smích, bylo na místě vybráno celkem 80 000 Kč. Na této částce se podílel nejenom dar jednatele společnosti Ekoreex holding s.r.o., pana Víta Srba, který daroval sumu 25 000 Kč, ale také částka získaná z dražby obrazu předního českého kaskadéra a v současné době i malíře Martina Huba.

Ten vydražila paní Mgr. Alena Ženíšková, majitelka luxusního resortu You & Me, za částku 16 000 Kč. Na místě se také prodávali míčky s logem Zdravotního klauna a na 18. jamce v soutěži Beat the pro se vybralo krásných 26 000 Kč.

Samotný celodenní turnaj, který provázelo krásné slunné počasí, vyhrál kategorii A, tedy s HCP 0 – 17, Jiří Kolář. V kategorii B zvítězil Petr Štěpánek a v kategorii C pak Jakub Pospíšil.

Kategorie A: HCP 0 – 17

1. místo Jiří Kolář

2. místo Kryštof Michal

3. místo Jiří Hanzal

Kategorie B: HCP 17,1 – 24,5

1. místo Petr Štěpánek

2. místo David Houška

3. místo Marek Řeháček

Kategorie C: HCP 24,6 – 54

1. místo Jakub Pospíšil

2. místo Aneta Blažková

3. místo Tomáš Hofman

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.