Sociální sítě
Nahoru

Hodinářská ikona IWC zaštítila film o F1

Manufaktura IWC Schaffhausen dnes oznámila své partnerství s vysoce očekávaným filmem o závodech Formule 1 od Apple Original Films, který režíruje Joseph Kosinski. Produkci zajišťují Jerry Bruckheimer Films, Plan B Entertainment a Dawn Apollo Films, produkční společnost sedminásobného mistra světa Formule 1 Lewise Hamiltona.

Ve filmu se IWC objeví jako sponzor fiktivního týmu APX GP, přičemž vybrané modely z kolekce hodinek IWC Pilot’s Watches se objeví na zápěstích různých postav. Film bude natáčen v rámci skutečných závodů Grand Prix, například během British Grand Prix v Silverstone tento víkend.

Za poslední desetiletí si IWC Schaffhausen vytvořil hluboké pouto se světem Formule 1. V roce 2013 se švýcarský výrobce luxusních hodinek stal Oficiálním inženýrským partnerem týmu Mercedes-AMG PETRONAS Formula One. Ve stejném roce se k rodině IWC připojil jezdec týmu Lewis Hamilton jako ambasador značky.

Tento film slibuje přinést autentický zážitek díky natáčení na reálných závodních tratích a s reálnými závodními vozy, což zdůrazňuje závazek IWC k motorsportu a technologiím.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.