Sociální sítě
Nahoru

SHA Wellness Clinic odhaluje zdravé recepty na léto z progresivní kuchařky

SHA Wellness Clinic, proslulá svým holistickým přístupem k wellness, přináší základy svých uznávaných výživových programů do domácností nadšenců pro zdraví prostřednictvím své nejnovější kuchařky The Power of Healthy Food. S začátkem léta odhaluje vyhlášená klinika ze své kuchařky tři osvěžující a zdravé recepty, které jsou pro toto roční období ideální.

Kuchařka obsahuje 76 pečlivě vybraných receptů, které odrážejí inovativní přístup SHA ke gastronomii, a předmluvu k ní napsal slavný španělský šéfkuchař Ferrán Adriá. Recepty jedinečným způsobem kombinují japonskou a středomořskou kuchyni a jsou inspirovány stravovacími návyky nejdéle žijících komunit na světě.

Tým Food & Beverage kliniky symbioticky spolupracoval s odborníky na výživu na koncepci různých receptů, které podporují běžné zdravotní stavy a cíle, včetně detoxikace, hubnutí a fitness. Každé jídlo je pečlivě připraveno tak, aby dodávalo energii, bylo vysoce vyvážené a připravené z ekologických a sezónních produktů.

The Power of Healthy Food odhaluje přístup k 360stupňové metodě SHA, známé svými léčebnými účinky. Recepty předkrmů a chuťovek, hlavních jídel, čajů a dezertů jsou vyvážené, přirozené a zásadité, zaměřené na rostlinnou stravu, přičemž některé obsahují i ryby, a dodržují tak filozofii SHA. Tato filozofie kombinuje staleté empirické poznatky orientální medicíny s aktualizovanými výživovými zásadami Harvardské univerzity a doporučeními Světové zdravotnické organizace. Výsledkem je kolekce pokrmů s vynikající chutí, texturou a organoleptickými vlastnostmi. Kuchařku je možné zakoupit v online butiku SHA zde.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.