Sociální sítě
Nahoru

Marathon propaguje své kanadské kořeny

Nejslavnější hodinářské značky světa pocházejí ze Švýcarska, Německa či Francie, o tom není pochyb. O svou právem zaslouženou pozornost bojuje ale také kanadská značka Marathon, která své jméno nedávno spojila dokonce s automobilkou Jeep. Nyní přichází na trh, a to díky ateliéru Chronoshop i na český, s unikátní edicí hodinek Marathon Arctic Red Maple GSAR dedikovaných Dni Kanady.

Letošní 157. výročí Kanady značka oslavuje příznačně 157 ocelovými potápěčskými hodinkami, které se od běžné produkce liší v mnoha detailech. Tím hlavním je využití jedenácticípého javorového listu červené barvy na sněhově bílém Arctic číselníku. Dalším výrazným odlišením je nápis ADANAC v bočnici ocelového pouzdra. To je vodotěsné do úctyhodných 300 metrů, což dokazuje, že značka ve svých standardech nikterak nepolevuje. Pro zajímavost, o snadnou čitelnost údajů se starají tritiové trubičky na ručkách a indexech.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.