Sociální sítě
Nahoru

Brýle Folc nově v nabídce studia Optika Polák

Studio Optika Polák v srdci historického centra Prahy v poslední době rozšířilo svou nabídku hned o několik prémiových značek. Po odhalení výročních edicí slunečních brýlí rakouské značky Robert la Roche vsadila rodinná společnost také na nezávislou španělskou značku Folc, která je reprezentovaná v unikátních optikách ve více než 20 zemích světa.

Pod jménem Folc založila svůj brand produktová designérka Martou Llinarés už v roce 2016. Od samotných začátků se koncentruje na velmi kvalitní, trendové kolekce s osobitým stylem.

Na první pohled je zřejmé, že brýle této značky přilákají pozornost především svou designovou originalitou, hlavní je však také fakt, že Folc vyrábí své produkty se značným důrazem na společenskou zodpovědnost a etiku.

Každá obroučka představuje unikátní příběh. Vytváří nové cesty mezi světlem, barvou a transparentností. Brýle Folc se pyšní nekonformním stylem a nechávají vyniknout individualitu a moderní identitu. Na Českém trhu tak bude určitě jako doma.

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.