Sociální sítě
Nahoru

Logická kooperace: Pells & showroom Garmin Brno

Brněnská monobrand prodejna značky Garmin rozhodně nelení. Od svého otevření na jaře letošního roku aktivně pracuje na zajímavých partnerstvích, aby svůj showroom v nákupím domě Olympia Brno patřičně zpropagovala. A jelikož se jedná teprve o třetí oficiální showroom značky, přičemž dva byly dosud pouze v Praze, snaží se být opravdu originální.

Garmiňáci” z Jižní Moravy tedy nelení a již po pár měsících ostrého provozu oznamují spolupráci s prémiovým výrobcem jízdních kol, českou značkou Pells. Ta působí na trhu více než tři desítky let a své jméno si udělala především výrobou závodních karbonových speciálů a karbonových komponentů jako jsou špičkové rámy, vidlice či řídítka.

V brněnském showroomu Garmin tak bude možné díky značce Pells otestovat na vlastní kůži oblíbený trenažér Tacx Neo 2T, ale také karbonový speciál Pells Airflow 2, jež je s ním propojený. Pro zajímavost, výrobky firmy Pells se objevily nejen na závodech mistrovství republiky či světa, ale také na světových pohárech a olympijských hrách.

V brněnské Olympii lze butiku značky objevit skladem hlavně značnou část portfolia výrobků Garmin. Samozřejmostí je kompletní řada hodinek Garmin, namátkou např. Epix, Fenix, Forerunner, Venu, Lily až po luxusní řadu Marq 2 určenou pro opravdové fajnšmekry. K hodinkám je pak k dispozici pestrá paleta příslušenství od řemínků až po ochranná sklíčka. Hodinkami to ale nekončí, naopak. K vyzkoušení a koupi jsou produkty jako satelitní komunikátory, moto navigace, outdoorové navigace, střelecké chronografy, chytré váhy nebo třeba hrudní snímače.

Showroom je otevřen od 10 do 21 hodin v pracovním týdnu. O víkendech od 9 do 21 hodin. Vyškolený personál je k dispozici nejen radou při výběru, ale podá pomocnou ruku i při seznámení s fungováním a nastavením vámi vybraného produktu.

Více z rubriky Služby

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.