Sociální sítě
Nahoru

Certina a Sea Turtle Conservancy: Společně pro ochranu mořských želv

Společnost Certina posílila svou dlouhodobou spolupráci s neziskovou organizací Sea Turtle Conservancy (STC) představením nového modelu hodinek: DS SUPER PH1000M STC.

Certina se od roku 2017 angažuje v ochraně mořských želv a jejich přirozeného prostředí. Nový model ocelových hodinek, inspirovaný historickým modelem DS SUPER PH1000M z roku 1970, zaujme modrým číselníkem s oranžovými akcenty a luminiscenčními indexy. Hodinky disponují strojkem Powermatic 80, který nabízí 80hodinovou rezervu chodu, a vláskem setrvačky Nivachron.

STC usiluje o přežití mořských želv prostřednictvím výzkumu, informačních kampaní a praktických opatření na pomoc zraněným či ohroženým zvířatům. Ve stejném roce Certina uvedla svůj koncept DS a symbol želvy. Certina nejen finančně podporuje STC, ale také se podílí na tvorbě videí a obsahu souvisejícího s projekty STC, organizuje společné tiskové akce a využívá speciální prodejní displeje ke zvýšení povědomí o ochraně mořských želv.

Spolupráce mezi Certinou a STC je skvělým příkladem, jak mohou obchodní značky a neziskové organizace společně přispívat k ochraně životního prostředí a ohrožených druhů.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.