Sociální sítě
Nahoru

Certina překvapila novou edicí chronografů v polovině léta

Teplé měsíce jsou tady a mnoho z nás touží po osvěžení u vody. Certina proto uvádí na trh nové mechanické hodinky DS Action Diver Chrono, které dokonale vystihují atmosféru léta. Tyto robustní potápěčské hodinky jsou voděodolné do 300 metrů a splňují přísnou normu ISO 6425, což je činí ideálními pro milovníky potápění. Elegantní design s pískově zbarveným číselníkem a pruhovaným tkaným řemínkem z nich navíc dělá stylový doplněk i na souši.

Certina, známá svou dlouholetou podporou potápění, přináší hodinky, které jsou stejně spolehlivé pod vodou jako na souši. Model DS Action Diver Chrono disponuje šroubovací korunkou s ochranou, jednosměrně otočnou lunetou s keramickou vložkou a luminiscenčním nátěrem Super-LumiNova na ručičkách a indexech pro vynikající čitelnost.

Moderní vzhled hodinek Certina, které budou dostupné s cenovkou pod 60 000 Kč, doplňuje matný pískový číselník, černá keramická luneta a zlaté ručičky. Pruhovaný textilní řemínek v černé, šedé a béžové barvě je vyroben z recyklovaných PET lahví vylovených z oceánu a zajišťuje bezpečné uchycení na zápěstí. Díky systému rychlé výměny lze řemínek snadno vyměnit bez použití nářadí

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz