Sociální sítě
Nahoru

Louis Vuitton odhaluje novou kolekci šperků Tumbler

Nová kolekce Tumbler, která je ztělesněním vášně módního domu pro cestování a dobrodružství, přináší pět okouzlujících kousků, které vzdávají hold kolekcím vysokého šperkařství Louis Vuitton.

Když byl v roce 2021 poprvé odhalen spektakulární náhrdelník Le Tumbler z kolekce vysokého šperkařství Louis Vuitton Bravery, každému bylo hned jasné, že se jedná o unikátní umělecké dílo. Šperk oslavuje jedinečné savoir-faire značky Louis Vuitton v segmentu výroby zavazadel a je unikátním kouskem vysokého šperkařství, co se interpretace a osazení diamantů týká. Plné pavé osazení v proplétaném designu, sekvence bílého zlata – šperk září diamanty v ikonickém brusu LV Monogram Star, které rozjasňují jemný otevřený motiv kvítku Monogramu.

Příběh nyní pokračuje v podobě kolekce Louis Vuitton Tumbler, které má ve svém repertoáru pět okouzlujících šperků. Ostré, geometrické linie tématu z bílého zlata a proplétaných diamantových sekvencí mají působivý náboj a vzácný kvítek Monogramu ve tvaru hvězdy ožívá díky otevřenému designu. Kousky jsou ikonické, nadčasové a přirozeně unisexové. Můžete je nosit samostatně nebo podle libosti kombinovat v nekonečné záplavě stylingových možností.

Plně článkovaný náhrdelník je neuvěřitelně poddajný a skvěle sedí, díky článkům s briliantovým pavé, které odhalují sekvenci kvítků Monogramu ve tvaru hvězdy, vytvořených s prořezávaného bílého zlata. Stejný vzor se opakuje i na sladěném náramku.

Samostatně nosit nebo rafinovaně kombinovat můžete i prsten kompletně zdobený diamantovým pavé s vyřezávaným kvítkem Monogramu, stejně jako dvoje náušnice. Jemné kruhy s naznačeným tvarem hvězdy mají mužský i ženský twist. Samostatný ušní klip je působivý sám o sobě. Zajímavým stylingovým jazykem pak promlouvá v kombinaci s kruhovými náušnicemi.

Tyto elegantní nové kreace jsou okouzlující, zářivé a svěží, působí výjimečně, ale hodí se i pro každodenní nošení, a především dokonale ztělesňují styl značky Louis Vuitton. Značky, jejíž DNA, neoddělitelně spjaté s cestování a putováním pulzuje v samém srdci tohoto šperkařského designu.

Více z rubriky Diamanty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.