Sociální sítě
Nahoru

Mercedes-Maybach SL Monogram Series přináší dokonalý zážitek z jízdy pod širým nebem

Maybach SL 680 Monogram Series je nejsportovnějším modelem v historii značky Maybach. Novinkou je také jedinečně provázaná kombinace barev a materiálů pro exteriér a interiér se vzorem Maybach jako spojujícím designovým prvkem.

Tyto výjimečné detaily lze nalézt na mnoha různých místech. Při uvedení na trh budou pro otevřený dvoumístný vůz dostupné dva pečlivě zvolené designové koncepty: Mercedes-Maybach SL 680 Monogram Series Red Ambience se vyznačuje novým dvoubarevným lakováním černé metalízy obsidian a červenou metalízou garnet MANUFAKTUR.

U varianty Mercedes–Maybach SL 680 Monogram Series White Ambience kontrastuje černá metalíza obsidian s bílou magno opalite MANUFAKTUR. Výjimečně zářivá červená a elegantní bílá ztělesňují smyslnost, krásu a lehkost. Dokonale vyjadřují zaměření nového vozu a umocňují zážitek z jízdy v něm. Interiér se vyznačuje udržitelně zpracovanou křišťálově bílou kůží MANUFAKTUR Nappa Exclusive a ozdobnými prvky v lesklém stříbrném chromu.

Naši zákazníci touží mít něco skutečně mimořádného. Mercedes-Maybach SL Monogram Series přidává do naší modelové nabídky sportovní dvousedadlový vůz pro maximální požitek pod širým nebem. Kombinuje dynamický zážitek z jízdy se vším, co charakterizuje značku Mercedes-Maybach: vynikajícím řemeslným zpracováním, okouzlujícími designovými detaily a kvalitními materiály,“ nechal se slyšet Daniel Lescow, Head of Mercedes-Maybach, který uvede vůz v Evropě na jaře příštího roku.

Více z rubriky Supersporty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz