Sociální sítě
Nahoru

Legendární náramek Bone Cuff se představuje v nové kampani

Tiffany & Co. dnes v rámci kampaně With love, Since 1837 představuje nepřehlédnutelný náramek Bone Cuff, který navrhla legendární návrhářka Elsa Peretti Speciální edice je oslavou padesátého výročí zahájení spolupráce mezi Elsou Peretti a společností Tiffany & Co. v září roku 1974.

Kampaň With love, Since 1837 uvedená na začátku tohoto roku je oslavou lásky, řemeslného umu a dědictví značky a inspiruje se prací slavného tvůrce výloh Tiffany & Co. Gene Moora, který nápaditě vyprávěl skryté příběhy ukrývající se za nejvýznamnějšími kolekcemi tohoto šperkařského domu.

Náramek Bone Cuff, který se stal ikonou již při svém prvním představení před více než padesáti lety, je i dnes stejně moderní jako v době svého vzniku. Tento přelomový design od Elsy Peretti, který působí velmi žensky a nosí se s lehkostí, je tvarován tak, aby se přizpůsobil levému nebo pravému zápěstí a nebyl při nošení zátěží.

Je jen málo designů, které si dokážou uchovat styl i krásu po desetiletí, a šperky a objekty navržené Elsou Peretti mezi ně rozhodně patří. Jedním z nich je také náramek Bone Cuff, jehož smyslná skulpturální forma udává směr návrhářčině průkopnické vizi. Elsa Peretti se v průběhu let stala jednou z nejdůležitějších ikon šperkařství, pocty se jí dostává ve stálých sbírkách nejvýznamnějších muzeí a její šperky nosí nejslavnější světové osobnosti.

Na oslavu padesátého výročí zahájení spolupráce s Elsou Peretti společnost Tiffany & Co. uvede znovu na trh v průběhu let 2024 a 2025 některé její výjimečné šperky, odvážné a výrazné designy, zdobené vzácnými kameny, včetně náramků Bone Cuff osazených briliantovým pavé. Každá z těchto kreací ilustruje přetrvávající odkaz Elsy Peretti, jako jedné z nejvýznamnějších tvůrčích sil v oboru.

Více z rubriky Klenoty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz