Sociální sítě
Nahoru

Skeletované hodinky Alpina Extreme doplní kolekci

Hodinky Alpiner Extreme, ženevské značky Alpina, se vrací v novém, revolučním designu, který byl prezentován v rámci veletrhu Geneva Watch Days. O slovo se tak hlásí model bez tradičního číselníku, který odkrývá švýcarský mechanický strojek.

Dvě varianty s leštěným ocelovým pouzdrem, nyní v kompaktnějších rozměrech 39 x 40,5 mm, propůjčují hodinkám moderní a technický vzhled. První verze je celá z oceli, zatímco druhá je doplněna modrým pryžovým řemínkem.

Alpiner Extreme Skeleton Automatic, které nabídne i hodinářský ateliér Chronoshop na své nové adrese, poprvé přináší skeletovaný model s menším pouzdrem o rozměrech 39 x 40,55 mm. Tento design kombinuje robustní polštářkové pouzdro, ideální pro dobrodružství, s jemným automatickým strojkem Sellita SW200.

Ostré linie hodinek jsou vyváženy elegantními křivkami mechanismu a jemným pohybem krokového ústrojí, které je viditelné ve 12 hodin. Skeletovaný design, zejména mezi 8. a 1. hodinou, umožňuje světlu pronikat do nitra strojku, což podporuje i safírové sklíčko na obou stranách. Absence číselníku odhaluje precizní povrchy s leštěnými a saténovými úpravami, které zdůrazňují švýcarské hodinářské umění.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz