Sociální sítě
Nahoru

Vůně La Panthère Elixir

La Panthère, ikonická květinová vůně francouzského domu Cartier, rozšiřuje svoji kolekci o nový parfém La Panthère Elixir. Cílem dvorní parfumérky značky, Mathilde Laurent, bylo do vůně přenést pocit jako když se zahalíte do měkké, podmanivé kočičí srsti a oddáte se hřejivému teplu divokého pižma v kombinaci se sametovým jasmínem. Opojná a vysoce smyslná, vůně s ambrovými a jasmínovými tóny umocňuje a rozvíjí původní, dnes již ikonické složení Eau de Parfum.

Edice La Panthère byla vytvořena v roce 2014 a oživuje chyprovou vůni s inovativními květinově-kočičími akordy. Jedná se o moderní, svobodomyslnou vizi Mathildy Laurent, jejíž vášní je nekonvenční hra s parfémovými kódy.

Panter je symbolem a kreativním podpisem domu Cartier od roku 1914, kdy se poprvé objevil na hodinkách s motivem panteřích skvrn. To byl počátek spojení šelmy se značkou, které skutečně prohloubila Jeanne Toussaint.

Vizionářka, působící od roku 1933 na pozici kreativní ředitelky Cartier, zhmotnila zvíře v roce 1948 do trojrozměrné podoby sedící na vrcholu smaragdového kabošonu pro vévodkyni z Windsoru. S vůní La Panthère Elixir Mathilde Laurent pokračuje v tomto rukopisu a vůní se co nejvíce přibližuje srsti a hebkosti zvířete, přinášející intenzivní pocit jako při pohlazení hřejivého sametu.

Pokud jde o design, Cartier zdůraznil křivky hlavy pantera v organickém a minimalistickém stylu. Znovu plnitelný flakon zjemňuje dynamiku linií a vytváří tak silnější spojení se šperkařským emblémem domu.

Každá žena v sobě ukrývá esenci ženskosti a každá květina ve svém srdci nese živočišné tóny,“ říká Mathilde Laurent.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz