Sociální sítě
Nahoru

Luxus v Mikulově: Hotel Volarik je zárukou výjimečného zážitku

Příjemné teplo babího léta, dozrávající hrozny a pohádkový Mikulov. Chcete-li tuto atmosféru prožít naplno, Wellness & Wine Hotel Volarik vám nabídne vše, co si přejete, a to ať jste vášnivý vinař, cestovatel hledající odpočinek nebo gurmán toužící po nových chutích.

Hotel Volarik, nacházející se jen pár kroků od historického zámku a od hlavního náměstí, nabízí 55 moderně zařízených pokojů, které vás okouzlí svou elegancí a komfortem. A nejen to, hotel se pyšní i unikátním wellness centrem na střeše, odkud si můžete vychutnat dechberoucí výhledy na Mikulovské panorama se zámkem a Svatým kopečkem.

Na každodenní starosti můžete zapomenout i v zahradě, kde vás čeká venkovní biotop s keto saunou. A pokud toužíte po absolutním klidu, hotel nabízí privátní wellness, kde se můžete nechat hyčkat masážemi a speciálními procedurami.

Součástí hotelu je vyhlášená restaurace Cropp pod vedením šéfkuchaře Davida Roztočila, ve které jsou suroviny od lokálních dodavatelů a jejich bio kvalita samozřejmostí. Od ranních brunchů až po večerní degustační menu nabízí Cropp to nejlepší z místní kuchyně s důrazem na sezónní ingredience. Ochutnejte tradiční speciality v moderním pojetí a nezapomeňte si k pokrmu dopřát sklenku lahodného místního vína, které umocní váš gastronomický zážitek.

Za úspěchem tohoto čtyřhvězdičkového hotelu stojí Mike Volařík, majitel a nadšenec pro udržitelný turismus. S jasnou vizí proměňuje Mikulov v atraktivní turistickou destinaci, která zároveň respektuje místní komunitu a přírodu. Pod jeho vedením se společnost Volarik Capital neustále rozrůstá a připravuje nové projekty, včetně butikového hotelu Konšelé.

Tento projekt, navržený renomovaným architektem Seanem Cliftonem ze studia Jestico+Whiles, bude kombinovat moderní design a splňovat přísné ekologické standardy. Naváže tak na úspěch hotelu Volarik a posune zážitek na vyšší úroveň.

Více z rubriky Hotely

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz