Sociální sítě
Nahoru

CarTec Group rozšiřuje své portfolio o ikonickou značku Aston Martin

Společnost CarTec Group oznámila další významný krok ve své historii – do jejího portfolia přibyla prestižní značka Aston Martin, symbolizující neodolatelný britský luxus a sportovního ducha. Tímto rozšířením CarTec Group upevňuje svou pozici jako lídr v segmentu luxusních a sportovních vozů na českém trhu.

Aston Martin je synonymem pro automobilový výkon, eleganci a nadčasový design. Modely jako Vantage, DB12 a DBX707 s výkonnými osmiválcovými motory, stejně jako nová vlajková loď Vanquish s ikonickým motorem V12 a maximální rychlostí 345 km/h, dokonale vyplňují mezeru mezi sportovními vozy BMW M a luxusními automobily Rolls-Royce, které CarTec Group rovněž nabízí. Tato kombinace přináší zákazníkům jedinečnou možnost výběru mezi špičkovým výkonem a prvotřídním luxusem.

S tímto strategickým rozšířením CarTec Group otevírá nový showroom a autorizovaný servis Aston Martin v Praze-Strašnicích na adrese Průběžná 76, Praha 10, který bude slavnostně otevřen během letošního podzimu. Zákazníci se mohou těšit nejen na jedinečný prodejní zážitek, ale také na exkluzivní služby spojené s touto ikonickou značkou.

Pro více informací je již nyní spuštěna oficiální webová stránka astonmartin-prague.cz a všechny sociální sítě, kde bude možné sledovat aktuální dění pod názvem Aston Martin Prague.

S touto novinkou CarTec Group potvrzuje svůj závazek nabízet to nejlepší z automobilového světa a poskytovat českým zákazníkům možnost zakoupit a servisovat ty nejexkluzivnější vozy na trhu.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz