Sociální sítě
Nahoru

HORSE Spirit: Luxusní jezdecká móda s duší a stylem

Pod vedením vizionářské podnikatelky Kateřiny Dvořákové, přináší značka HORSE Spirit na trh neobyčejnou kolekci jezdeckého oblečení, která spojuje eleganci, pohodlí a funkčnost v dokonalé harmonii.

Její filozofie staví na unikátním vztahu mezi člověkem a koněm, a tento vztah promítá do každého detailu této kolekce. Každý kousek je oslavou vášně pro jezdectví a lásky k módě, což se odráží v precizním provedení a použití prémiových materiálů. HORSE Spirit je prémiové oblečení. Je to životní styl, který povznáší krásu a ladnost každé jezdkyně.

Každý kousek od HORSE Spirit je nejen oslavou vášně pro jezdectví, je i důkazem o závazku ke kvalitě, což se odráží v precizním provedení a použití prémiových italských materiálů. Na tvorbě těchto výjimečných modelů se podílí renomovaná česká návrhářka Monika Vaverová, jejíž práce získala uznání i v zahraničí díky spolupráci s Netflixem.

Její talent a zkušenosti přinášejí do kolekcí HORSE Spirit moderní design s důrazem na funkčnost a estetiku. Monika Vaverová svou prací posouvá hranice jezdecké módy a přináší jí nový rozměr luxusu a exkluzivity. HORSE Spirit je pro ženy i muže, kteří vyžadují to nejlepší – spojení elegance, pohodlí a funkčnosti, a to je u nás samozřejmostí.

Fotografie byly pořízeny v moderních prostorách Stájí Záhořany.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz