Sociální sítě
Nahoru

PanzerGlass představuje příslušenství pro řadu telefonů iPhone 16

Se zítřejším startem prodeje nové řady telefonů iPhone 16 představuje dánský výrobce PanzerGlass svou nejširší nabídku tvrzených skel i zcela novou značku krytů. Nejvíce zaujmou revoluční keramická skla PanzerGlass Ceramic, která jsou pětkrát odolnější než dosud nejodolnější sklo PanzerGlass. PanzerGlass Aluminum vyniká odolností na svých okrajích díky hliníkovému rámečku a PanzerGlass Gaming zaujme všechny, kteří ocení matnou povrchovou úpravu a tím i lepší čitelnost na přímém sluníčku. Souběžně s těmito novinkami PanzerGlass uvádí na trh svou novou značku krytů – PanzerGlass CARE, která dává záruku na jeden rok proti žloutnutí a nabízí spousty zajímavých variant.

PanzerGlass Ceramic jsou nová tvrzená skla, která jsou 5x odolnější oproti dosud nejlepším PanzerGlass sklům a dokážou odolat pádu ocelové koule o hmotnosti 320 gramů (dříve 64 gramů) z výšky 2,5 metru, aniž by došlo k jejich poškození. Skla jsou vyrobená z certifikované japonské sklo-keramiky z materiálu NANOCERAM™, která je jedním z nejodolnějších materiálů proti rozbití na světě. Díky zapuštěným krystalům, neviditelným pouhým okem, brání šíření mikroprasklin a nabízí tak úroveň pevnosti, kterou jiné běžné sklo na trhu nemůže dosáhnout. Nanokrystalizační technologie navíc zajišťuje i bezkonkurenční průhlednost skla.

Skla taktéž mají speciální povrchovou úpravu, která zamezuje vzniku otisků prstů i stop po mastnotě a nechybí ani antireflexní vrstva sloužící pro zvýšení čitelnosti displeje v ostrém světle a zabraňující odrazům okolí při práci s telefonem.

Hliníkový rámeček, matná úprava, tlumení modrého světla nebo úplné soukromí

PanzerGlass taktéž jako každý rok představil i spousty dalších variant tvrzených skel. Působivou novinkou je tvrzené sklo PanzerGlass Aluminum. To má po okrajích hliníkový rámeček a díky němu nabídne opravdu vysokou odolnost i při pádu na své hrany. PanzerGlass Gaming je zase dělané nejen pro hráče, ale oblíbí si ho skrze jeho matnou povrchovou úpravu všichni, kteří nemají rádi odlesky na obrazovkách.

Tradičně oblíbenou variantou je PanzerGlass Privacy, kdy obsah obrazovky je viditelný pouze při čelním pohledu a je tak toto sklo ideální jak do MHD, tak pro firemní použití. PanzerGlass EyeCare zase ideálně kombinuje antireflexní vlastnost, kdy je sklo skvěle čitelní i na přímém sluníčku a zároveň potlačuje modré světlo z displeje telefonu. Nabídku uzavírá stále nejvíce prodávané křišťálově čisté Ultra-Wide-Fit sklo, které má nově antireflexní úpravu.

Všechna PanzerGlass skla pro řadu telefonů iPhone 16 jsou třikrát tvrzená, mají třikrát větší odolnost oproti minulému roku vůči poškrábání a nechybí jim v balení rámeček ze 100 % recyklátu pro snadné nalepení.

Více z rubriky Mobily

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz