Sociální sítě
Nahoru

Zdokonalení bezdrátového zvuku pomocí technologie Open Sound

Technologická společnost Nothing se sídlem v Londýně dnes představila Nothing Ear (open), svá první otevřená stereo sluchátka. Nothing Ear (open) byla navržena tak, aby poskytovala ještě lepší zážitek z poslechu. Sluchátka spojují vynikající kvalitu zvuku, pohodlné nošení a dokonalý přehled o svém okolí.

Ear (open) nabízí vlastní technologii Open Sound, která vytváří pohlcující zvukový zážitek, a přitom zachovává povědomí uživatelů o jejich okolí. Ať už jde o zpěv ptáků nebo ruch města, uživatelé budou neustále ve spojení se svým okolím, aniž by to bylo na úkor kvality zvuku. Konstrukce s otevřeným poskytuje systém zvukového těsnění a směrové reproduktory, což minimalizuje únik zvuku, zajišťuje soukromí a zároveň poskytuje dokonale vyváženou zvukovou scénu.

V souladu s filozofií designu společnosti Nothing mají Ear (open) štíhlý a průhledný vzhled, který zdůrazňuje kvalitní a precizní zpracování. S hmotností pouhých 8,1 gramů jednoho sluchátka a pouzdrem tenkým 19 mm se jedná o jedno z nejtenčích zařízení této kategorie. Kompaktní nabíjecí pouzdro a intuitivní umístění sluchátek v něm ještě více umocňují perfektní dojem z používání a pravidelného nošení v kapse.

Ear (open) jsou navržená pro celodenní pohodlí. Tříbodový systém vyvážení a silikonové háčky zajišťují bezpečné a lehké uchycení, které se přizpůsobí jakémukoli tvaru ucha. Tato konstrukce v kombinaci s ultralehkými součástkami zajišťuje perfektní stabilitu při každodenním používání nebo i při sportovních aktivitách, jako je běh nebo jízda na kole.

Ear (open) poskytují vynikající kvalitu zvuku díky společností navrženému titanovému měniči se stupňovitou geometrií, který je v patentovém řízení. Jeho tvar snižuje zkreslení a zlepšuje výkon v oblasti nízkých frekvenci. Díky titanovému povrchu ale přitom reprodukuje se skvělou čistotou i vysoké tóny. Komponenty měniče, které jsou téměř o 30 % lehčí než u běžných sluchátek, navíc přispívají ke zvýraznění středních i vysokých frekvencí, zatímco stupňovitý měnič fyzicky přibližuje reproduktor blíže k uchu, a to bez jakýchkoliv kompromisů v pohodlí. Automatický algoritmus Bass Enhance přitom zlepšuje výkon v oblasti nejnižších frekvencí, aby sluchátka nabídla ještě bohatší basový zážitek.

S 8 hodinami přehrávání na jedno nabití a až 30 hodinami s nabíjecím pouzdrem zajišťují Ear (open) celodenní poslech hudby nebo podcastů. Za pouhých 10 minut nabíjení pak lze získat až 2 hodiny poslechu.

Integrovaná technologie Clear Voice zajišťuje křišťálově čisté hovory i v náročném prostředí díky zpracování s podporou umělé inteligence. Vše bylo natrénováno na více než 28 milionech hlukových scénářů. Duální připojení umožňuje bezproblémové přepínání mezi zařízeními, zatímco Low Lag zajišťuje optimalizovaný herní zážitek s minimálním zpožděním zvuku.

Ear (open) pokračuje v misi společnosti Nothing integrovat funkce založené na umělé inteligenci do běžných zařízeních. Díky integraci s ChatGPT mohou uživatelé přistupovat k informacím v reálném čase přímo ze svých sluchátek, což značně zvyšuje uživatelský komfort a zároveň jim umožňuje mít volné ruce. Tato funkce dostupná prostřednictvím aplikace Nothing X umožňuje hlasem ovládat ChatGPT a díky tomu i plně o všem informovat na cestách.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz