Sociální sítě
Nahoru

Česká značka Robot uvedla nové hodinky Albatros

Po letošním rozšíření kolekce Graphic o Graphic Analog, stejně jako po prvních dámských hodinek značky, prezentovaných pod jménem Ida, přichází značka Robot s další letošní novinkou – pilotními hodinkami Robot Albatros, které představují poctu stejnojmennému českému cvičnému proudovému letadlu Albatros L-39.

Milovníci hodinek, letectví a české historie tak dostávají nyní do rukou nevšední mechanické 44mm hodinky vyžadující manuální nátah. Jejich číselník svou barevností a rozložením ukazatelů přímo odkazuje k šedivé přístrojové desce letadla se žlutými detaily.

Na dvanácté hodině okamžitě zaujme ukazatel osmihodinové rezervy chodu. V ose na šesté hodině je pak mimostředný kruhový ukazatel sekund, jehož součástí je také apertura s ukazatelem data. Na deváté hodině zdobí šedý číselník gravírovaný nárys letadla Albatros, na třetí hodině mu kontruje logo značky Robot, čímž je dosaženo dokonalé optické vyváženosti designu.

V nabídce budou v pražském butiku Robot v Maiselově ulici, a to za 158 000 Kč.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz