Sociální sítě
Nahoru

Pikantní La Veranda

Restaurace La Veranda je ikonou špičkové pražské gastronomie, která nepotřebuje hodnocení v průvodcích. Tvoří ho totiž sami hosté tuzemští i ze světa. Prolínají se zde emoce a kvalita na úrovni, která přesahuje hranic České republiky.

Co se týká stylu restaurace ten se nemění již 20 let. Ano přesně tak. Dvě desetiletí se zde podávají nápadité pokrmy vysoké kvality se servisem, který bere dech. Interiér zůstává téměř stejný, ale tak opojný. Máte pocit, že se setkáváte se svými přáteli, rodinou, obchodními partnery na výjimečném diskrétním místě, kde je prostor pro vlastní emoce, které zůstanou jen vaše.

Jak je možné, že si La Veranda nese jedno tajemství, které není na jídelním lístku již více než dvacet let? Jedná se o pikantní asijskou polévku. Není nikde uvedena, ale vždy uvařena. Stačí si jen o ni říci. Proč je stále v podpultové nabídce? Hosté si ji natolik oblíbili, že se o ní zprvu opakovaně dožadovali.

Tým restaurace v čele s majitelem Yurijem Kolesnikem prosby vyslyšeli a od té doby má své místo na plotně permanentně. Oproti tomu novinkou uvedenou na jídelním lístku jsou předkrmové býčí žlázy s lesními houbami, pyré z bílé cibule a majoránkovou omáčkou. Tento gurmánský chod jistě stojí za ochutnání, jelikož restaurace La Veranda umí vždy překvapit a potěšit současně.

Více z rubriky Restaurace

  • The Artisan zve na pražský Restaurant Week

    Restaurace The Artisan, která je součástí pražského hotelu Marriott, se letos opět zapojí do prestižního kulinářského festivalu Restaurant Week, který se...

    Marek Zelený23.9.2024
  • Amuni: Sicilská pizza s výhledem na Vltavu

    Gourmet pizzeria Amunì není na pražské gastronomické scéně žádným nováčkem – svou první pobočku otevřela již v roce 2017. Letos k...

    Jan Pešek12.9.2024
  • Juriho výběr

    Španělská tapas restaurace Casa 71 v Londýnské ulici kousek od Náměstí Míru je výjimečná. Autentické prostředí španělské restaurace někde mezi Barcelonou...

    Marek Zelený9.9.2024
  • Station Anděl na pražském Smíchově právě otevřel

    Novinka roku se právě otevřela. Station Anděl na pražském Smíchově láká svou autentickou newyorskou atmosférou, kde chutě neznají mezí evropského kontinentu....

    Marek Zelený6.9.2024
  • Studio archicraft představilo restauraci na pražském letišti

    Holešovický architektonický ateliér patří mezi renomované tvůrce gastronomických projektů. Stojí za úspěšnými realizacemi restaurací Masaryčka, konceptu Pilsnerka či bistra Mojo a...

    Marek Zelený2.9.2024
  • Zvěřinový burger v centru staré Prahy

    Restaurant Deer, jen pár kroků od Staroměstského náměstí a Národní třídy zároveň, se pyšní nejen svou strategickou polohou, ale především nádherným...

    Marek Zelený8.8.2024
  • Unikátní Babiččina zahrada

    Nejkrásnější restaurační zahrada v České republice má své jméno a je jím Babiččina zahrada. Toto stavení v Průhonicích u Prahy překonalo...

    Marek Zelený6.8.2024
  • Nechte se inspirovat letním menu restaurace Le Grill

    Stylová zahradní restaurace Le Grill nabízí od poloviny července letní menu, jehož hlavními ingrediencemi jsou rajčata, česnek, fenykl, melouny, mrkev, cuketa,...

    Marek Zelený25.7.2024
  • Hotel The Mozart Prague a MeatEater spojují své síly

    Hotel The Mozart Prague s potěšením oznamuje exkluzivní propojení s MeatEater a otevření nové fine dining restaurace zaměřené na maso a...

    Jan Pešek18.7.2024
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz