Volný čas | 23.10.2024 | Marek Zelený

Victorinox zachytil v nožíku kouzlo zimy

Victorinox hrdě představuje šestou limitovanou edici kapesního nože z kolekce Winter Magic. Spartan Winter Magic Limited Edition 2024, inspirovaný okouzlující švýcarskou zimou, je nejnovějším přírůstkem této slavné série. Tento nůž se pyšní průhlednými ledově modrými střenkami a je dodáván s odnímatelným přívěskem jedle pro ještě lepší personalizaci.

Kapesní nůž Winter Magic 2024 je nejnovějším přírůstkem v kolekci Victorinox Winter Magic, inspirované krásou švýcarské zimy. Kapesní nůž má letos průhledné ledově modré střenky, které evokují poklidnou atmosféru švýcarské zimy. Jako speciální doplněk je součástí nože přívěsek jedle, který lze připevnit na kroužek na klíče od nože, na náramek nebo náhrdelník jako módní doplněk nebo na jakýkoli předmět dle vlastního výběru.

Kapesní nůž Winter Magic, jehož počet je omezen na 10 000 kusů, je dodáván ve speciálně navržené dárkové krabičce a je tak vhodným dárkem na svátky pro milovníky zimy i sběratele. Tato edice zaujme nejen svým designem, ale vyniká také svou praktickou využitelností, neboť obsahuje 12 základních funkcí vhodných pro každodenní použití.

Limitovanou edici Spartan Winter Magic 2024 můžete zakoupit v pražském obchodě Victorinox Store na Dušní ulici nebo na jeho oficiálních webových stránkách vxstore.cz. Victorinox zaručuje, že všechny nože a nástroje jsou z prvotřídní nerezavějící oceli. Na každou položku se vztahuje doživotní záruk na jakékoliv vady materiálu a zpracování. Víctorinox se pyšní více než 135 lety zkušenostní s výrobou vysoce kvalitních nožů.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz