Módní doplňky | 25.10.2024 | Marek Zelený

Rok Hada se blíží – poklonu mu přináší Victorinox

Oslava obnovy a prosperity se švýcarským řemeslným uměním: Victorinox hrdě představuje Huntsman Rok Hada 2025. Tato limitovaná edice kapesních nožů vzdává hold šestému znamení čínského zvěrokruhu, které připadá na čínský nový rok 29. ledna 2025. Na celém světě je k dispozici pouze 6 000 kusů a každý nůž je individuálně očíslován, což zajišťuje jeho exkluzivitu jako žádaného sběratelského předmětu.

Nůž Huntsman z limitované edice 2025 má motiv hada symbolizujícího štěstí a oživení. Nůž je vyroben se švýcarskou precizností a obsahuje slovo „Snake“ v kurzivním písmu a starobylé měděné mince, které představují tělo hada. Tyto složité designové prvky z něj dělají výjimečný kousek pro sběratele. Pečlivě upravené balení doplňuje nůž a činí z něj dokonalý dárek. Je na něm vyobrazen Mystický uzel (如意), klasický symbol Feng Shui pro ochranu, hojnost a štěstí. Obal zdobí starobylá měděná mince (銅錢), která symbolizuje příští úspěšný rok. Součástí každého balení je certifikát, který podtrhuje pozornost věnovanou detailům a významu této speciální edice.

Had, který je známý tím, že svléká kůži a omlazuje se, symbolizuje prosperitu, ozdravení a obnovu. Ve starém Egyptě byl uctíván jako ochránce faraonů a představuje také moudrost a věčnost. Lidé narození v roce hada jsou známí svým klidem, půvabem, nadhledem a přizpůsobivostí – tyto vlastnosti se dokonale odrážejí v tomto kapesním noži z limitované edice.

Limitovanou edici Huntsman „Rok Hada 2025“ můžete zakoupit v pražském obchodě Victorinox Store na Dušní ulici nebo na jeho oficiálních webových stránkách vxstore.cz. Victorinox zaručuje, že všechny nože a nástroje jsou z prvotřídní nerezavějící oceli. Na každou položku se vztahuje doživotní záruk na jakékoliv vady materiálu a zpracování. Victorinox se pyšní více než 135 lety zkušenostní s výrobou vysoce kvalitních nožů.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz