Restaurace | 18.12.2024 | Marek Zelený

Sváteční zážitek v srdci Prahy

Restaurant Deer, známý svým spojením tradičních českých receptů s moderní gastronomií, připravil pro letošní vánoční svátky exkluzivní sváteční menu, kde pokrmy vypráví svůj příběh. Hosté se mohou těšit na lahodné chody plné elegance a prvotřídních surovin, které dotvoří kouzelnou atmosféru Vánoc.

Šéfkuchař restaurantu Deer Lubomír Dolejš pro své hosty sestavil čtyřchodové menu (1 145 Kč), které zaručeně potěší milovníky tradiční české kuchyně v moderním pojetí. Toto menu je k dispozici od 21.12. do 26.12.2024 a nabízí Šnečí maso s kořenovou zeleninou, bylinkami, bílým vínem, smetanou, pastinákem a čočkou beluga.

Následuje Tradiční vánoční rybí polévka s vaječným svítkem. Hlavní chod lze zvolit ze dvou variant. Vyhraje Smažený kapr s bramborovým pyré, marinovanou zeleninou a citrónovým gelem nebo Vídeňský telecí řízek s tradičním bramborovým salátem a citrónem? Dezert Čokoládový krokant s pěnou z bílé čokolády, jahodami, medovou pláství a sušenkou nemá chybu.

Dále je možno využít privátní salonek Jay Room, kterým restaurant Deer disponuje. Je určený až pro 18 osob. Ideální pro rodinná setkání, v soukromí a prvotřídním servisem.

Toto speciální menu v restaurantu Deer nabízí ideální příležitost k oslavě Vánoc v jedinečné atmosféře historického centra Prahy. Ať už plánujete rodinnou večeři, romantický večer ve dvou nebo sváteční setkání s přáteli, restaurant Deer je tím pravým místem pro nezapomenutelné chvíle plné skvělého jídla.

Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz