Restaurant Deer, známý svým spojením tradičních českých receptů s moderní gastronomií, připravil pro letošní vánoční svátky exkluzivní sváteční menu, kde pokrmy vypráví svůj příběh. Hosté se mohou těšit na lahodné chody plné elegance a prvotřídních surovin, které dotvoří kouzelnou atmosféru Vánoc.
Šéfkuchař restaurantu Deer Lubomír Dolejš pro své hosty sestavil čtyřchodové menu (1 145 Kč), které zaručeně potěší milovníky tradiční české kuchyně v moderním pojetí. Toto menu je k dispozici od 21.12. do 26.12.2024 a nabízí Šnečí maso s kořenovou zeleninou, bylinkami, bílým vínem, smetanou, pastinákem a čočkou beluga.
Následuje Tradiční vánoční rybí polévka s vaječným svítkem. Hlavní chod lze zvolit ze dvou variant. Vyhraje Smažený kapr s bramborovým pyré, marinovanou zeleninou a citrónovým gelem nebo Vídeňský telecí řízek s tradičním bramborovým salátem a citrónem? Dezert Čokoládový krokant s pěnou z bílé čokolády, jahodami, medovou pláství a sušenkou nemá chybu.
Dále je možno využít privátní salonek Jay Room, kterým restaurant Deer disponuje. Je určený až pro 18 osob. Ideální pro rodinná setkání, v soukromí a prvotřídním servisem.
Toto speciální menu v restaurantu Deer nabízí ideální příležitost k oslavě Vánoc v jedinečné atmosféře historického centra Prahy. Ať už plánujete rodinnou večeři, romantický večer ve dvou nebo sváteční setkání s přáteli, restaurant Deer je tím pravým místem pro nezapomenutelné chvíle plné skvělého jídla.