Restaurant Deer zve na nezapomenutelný silvestrovský večer, který propojí skvělou gastronomii, živou klavírní hudbu a slavnostní atmosféru. Přijďte oslavit poslední večer roku 2024 a přivítat nový rok 2025 v luxusním stylu.
Pro tuto výjimečnou příležitost si restaurant Deer připravil menu, které uspokojí i ty nejnáročnější gurmány. Silvestrovský večer zahájí výběrem lahodných předkrmů, jako je jemné vitello tonnato s rajčatovým želé a polníčkem, tartar z hovězí svíčkové s křupavými domácími topinkami nebo tygří kreveta podávaná na wakame salátku s teriyaki gelem.
Následně přítomné okouzlí hlavní chody v čele se špikovanou srnčí kýtou, doplněnou vinnou omáčkou se švestkami, nebo grilovaným lososem s dušenými mušlemi a pečenými cherry rajčaty. Pro milovníky klasiky je k dispozici variace mini řízečků z vepřového a kuřecího masa.
„Sladkou tečkou na závěr je výběr delikátních dezertů, mezi nimiž nechybí variace makronek, čokoládové cake pops, malinové tartaletky či exkluzivního Bauer dortíku,“ říká talentový šéfkuchař restaurantu Deer Lubomír Dolejš.
Kapacita objektu je omezená, proto si své místo rezervujte co nejdříve na webových stránkách www.deerprague.com. Cena za večer činí 3499 Kč a zahrnuje slavnostní menu a hudební doprovod. Zažijte kouzelný večer, kde se lahodné chutě mísí s podmanivými tóny klavíru.