Restaurace Babiččina zahrada v Průhonicích přichází s jedinečnou gastronomickou nabídkou na zimu 2025. Každý měsíc bude patřit kuchyním babiček z různých koutů Evropy. Hosté se mohou těšit na autentické pokrmy, které hřejí nejen na těle, ale i na duši.
Od 18. ledna 2025 se uskuteční první tematický týden s názvem Kuchyň italských babiček. Menu nabídne vittello tonato, rybí polévku, pomalu dušeného divočáka v červeném víně s polentou a černým lanýžem a na závěr tiramisu.
22. února 2025 začínají týdenní tradiční zabijačkové hody, kde si hosté pochutnají na zabijačkových specialitách v plné parádě.
Další tematický týden začne 8. března 2025, kdy se o slovo hlásí Kuchyň francouzských babiček a bude se podávat cibulačka, terrine s ohaňkou a jazykem, dušené jehněčí na červeném víně a creme brulee.
Zimní sezónu zakončí 22. března 2025 Kuchyň rakouských babiček s menu, které zahrnuje tafelspitz, sulc z králíka, telecí řízek na celý talíř a jablečný koláč.
„Naší inspirací jsou tradiční recepty, které se předávají z generace na generaci. Věříme, že naše zimní tematické týdny přinesou hostům kousek domova a nezapomenutelných chutí,“ říká majitel restaurace Yurij Kolesnik.