Restaurace ZEM v designovém prostředí hotelu Andaz Prague otevírá dveře do světa rafinovaných letních chutí a zážitků. Prázdninové měsíce se ponesou v duchu sofistikovaných brunchů se sezónní tematikou, ústřicových večerů a posezení na terase v obklopení zeleně.
Ústřicové čtvrtky
Každý čtvrtek večer se restaurace ZEM promění v ústřicový ráj. Čerstvé francouzské ústřice Fine de Claire se podávají s pečlivě vybranými bílými víny z Německa, České republiky i Francie. Nově otevřená terasa navíc uprostřed pulzující Prahy vytváří odlehčenou atmosféru a stává se tak ideálním útočištěm pro milovníky nejen mořských specialit.
Série letních brunchů
Stylové brunche, které restaurace nově uvedla na začátku roku, pokračují i v létě. Každou poslední neděli v měsíci vás čeká pětichodové menu s unikátním zaměřením založeným na precizním řemesle, lásce ke kvalitním ingrediencím a kreativní práci s tradičními českými chutěmi.
• 29. června – Brunch: Chutě léta
Virtuózní oslava sezónních plodů od jemného jahodového gazpacha s rajčaty a bazalkou, rebarborového koláče přes šťavnatý flank steak s třešňovým chutney až po dekadentní citrónovou panna cottu s mákem a šampaňským.
• 27. července – Brunch: Letní grilování
Oheň, kouř a léto v symbióze pěti chodů. Delikátní hřebenatky, hovězí špíz, bluefin tuňák, zeleninové speciality a grilované ovoce společně staví do kontrastu vytříbené chutě a textury.
• 31. srpna – Brunch: Letní sklizeň
Srpnový brunch bude zasvěcen žním a českým tradicím sklizně. Menu kombinuje lokální obilniny, zeleninu, fermentované mléčné výrobky, ovocné plody ze sadů a vyzrálá masa.
Brunche se konají v restauraci ZEM vždy poslední neděli v měsíci od 12:00 do 15:00 hodin. Cena je 1595 CZK na osobu včetně neomezené konzumace prosecca, studených a teplých nealkoholických nápojů a piva.