Sociální sítě
Nahoru

Rybí nadílka v rámci Karlínských trhů

Klasické farmářské trhy na Karlínském náměstí budou už příští sobotu, tedy 22.září, hostit jedinečný podzimní rybí trh, a to v levé části náměstí. Rybí speciál svým zaměřením nabídne návštěvníkům nejen velmi širokou nabídku již „klasických“ mořských ryb, které jsou k dostání na farmářských trzích, ale především i exotické kousky, které běžně na trzích nelze spatřit. Kromě prodeje čerstvých ryb bude na trhu možné se zúčastnit kurzu čištění a filetování ryb, k vidění bude bourání kapitálních kousků jako je mečoun, tuňák, merlin, halibuth a jiné.

 Náročné chuťové požadavky hostí uspokojí také koutek restaurací La Finestra a Peperoncino, jež oživí atmosféru nabídkou svých lákavých rybích specialit. Pro dokreslení přímořské atmosféry, budou na trhu přítomné stánky se středomořskou nabídkou.

Co kromě specialit šéfkuchaře budete možné na Karlínských farmářských trzích ochutnat:

Francouzské sýry, palačinky a pečivo slané i sladké.

Francouzská vína, Šampaňské i francouzský Cider

Francouzské klobásky a paštiky

Italské plněné těstoviny speciálně podávané s krevetami, čerstvou zeleninou či parmazánem

Španělské vybrané uzeniny

Gazpacho, Tapas či Sangrii

Řecké speciality v široké nabídce

A mnoho dalšího..

Více z rubriky Degustace

  • Překvapení v srdci Vinohrad: Apelace 21

    Zprvu by se mohlo zdát, že fine dining scéna a pražské Vinohrady nejdou dohromady. To by bylo ovšem chybně smýšlení. Všem...

    Jan Lidmaňský4.4.2024
  • Jarní překvapení restaurace Triton: Steak od umělé inteligence

    Z krápníkové jeskyně do umělého mozku. Zažijte gastronomické dobrodružství, které překračuje hranice minulosti a vstupuje do zářivého světa budoucnosti. Restaurace Triton...

    Marek Zelený25.3.2024
  • Deer s novým kreativním menu

    Vyhlášená restaurace Deer v historickém centru Prahy představuje nové menu. Šéfkuchař Lubomír Dolejš opět nezklamal a menu pošoupl opět výše. Je...

    Marek Zelený18.3.2024
  • Vítězka Bocuse d’Or Léa Linster v Trezoru Špork

    V Trezoru Špork, který je součástí restaurace Červený Jelen, proběhlo v minulém týdnu další pokračování seriálu gastronomických událostí se světovou špičkou...

    Marek Zelený11.3.2024
  • Gastronomická show jara proběhne už 11. března

    V holešovické restauraci PRU58 se 11.3. od 18 hodin uskuteční gastronomická show jara. Collaboration akce spojí 3 kuchařské osobnosti, a to...

    Jan Pešek6.3.2024
  • Nebeské menu připraví Patrik Bečvář

    Zážitkově gastronomická atrakce Večeře v oblacích už patří k podzimní Praze stejně jako Karlův most či Pražský hrad. Oběd či večeře...

    Marek Zelený6.2.2024
  • Gregův speciální večer v Pru58

    V úterý 14. listopadu 2023 od 18:30 se uskuteční ojedinělá degustační večeře v podání australského šéfkuchaře Grega Haynese v PRU58. Speciální...

    Marek Zelený8.11.2023
  • Champagne Festival v hotelu The Mozart Prague

    Hotel The Mozart Prague se pyšní svou účastí na prestižním Champagne Festivalu Grand Jour de Champagne, který se bude konat od...

    Jan Pešek3.11.2023
  • Štěpánova degustace

    Nejrozkvetlejší restaurace PRU58 v pražských Holešovicích představila své nové večerní menu. Stojí za ním executive chef a majitel v jedné osobě...

    Jan Pešek30.10.2023
Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.