Gastro | 20.9.2012 | Hana Zejdová

Mořští šneci, langustinky a další speciality v novém menu Belgian Beer Cafe Les Moules

Nové podzimní menu šéfkuchař Belgian Beer Cafe Les Moules Vladimír Honzák postavil na těch nejlepších základech – čerstvých sezónních surovinách  prvotřídní kvality, tradičních recepturách, poctivé gastronomii a respektu k preferencím hostů. Belgian Beer Cafe Les Moules v centru Prahy je již deset let vyhlášenou rybí restaurací, což se odráží i v novinkách, které prezentuje v podzimním menu. Mezi předkrmy přibyli mořští šneci s omáčkou Aioli nebo langustinky s bylinkovým máslem. Delikátní langustinky si hosté mohou vychutnat spolu s dalšími výtečnými a zdravými plody moře. Na velkém platu seafood pro dva najdou také půl humra, krevety, mušle a ústřice. Ve znamení ústřic se ostatně odehrává v Les Moules celý podzim. Ústřice Fine de Claire, vylovené z Atlantského oceánu,  tady servírují zásadně čerstvé.

Na jídelní lístek v Les Moules se také vrací tradiční polévka původem z Flander, která v autentické belgické restauraci nemůže chybět pravá slepičí waterzooi. Vydatným hlavním jídlům nově dominuje telecí carbonade na tmavém pivu a jehněčí koleno na tymiánu. Rozšířila se také nabídka belgických piv. Konkrétně na více jak 120 druhů. Od konce listopadu se navíc přidají oblíbené vánoční pivní speciály.

Související články
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz