Sociální sítě
Nahoru

Když je každá láhev unikátem

Třicet osm různých barev, jedenapadesát typů kresby, unikátní číslování každé lahve – to je nekonečné množství kombinací. Každý na celém světě si najde barevné provedení, které přitáhne jeho zrak a Absolut Unique se tak může stát prvotřídním překvapením večírku, součástí sbírky nebo osobním dárkem se šťastným číslem. Zářivě bílá etiketa kontrastuje s barevným provedením láhve oblíbené Absolut vodky.

Firma šla dokonce tak daleko, že změnila dlouhodobě zavedený výrobní proces. Linka na výrobu Absolut Unique vypadá spíše jako umělecké studio, než jako továrna na láhve. Díky speciální technologii by bylo možné vyrobit tolik unikátních obalů, že by na jednoho obyvatele této planety připadlo 13 miliard vzájemně odlišných láhví.

Jedinečná lahev je na místě. Ukrývá totiž jedinečný nápoj, který se dlouhodobě pohybuje na nejvyšších příčkách mezi destiláty. Úspěch Originál Absolut vodky spočívá v jedinečném procesu zpracování ozimé pšenice. Díky čtyřfázovému filtračnímu procesu po destilaci vzniká jeden z nejčistších destilátů na světě.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.