Sociální sítě
Nahoru

Gala večer Czech Mid-Amateur Tour

Slavnostní večer Czech Mid-Amateur Tour již potřetí hostil hotel InterContinental v Pařížské ulici. V restauraci Zlatá Praha, v posledním patře hotelu s exkluzivním výhledem na Pražský hrad a Staré Město se sešli u příležitosti vyhlášení výsledků letošní sezóny nejen hráči, ale i golfoví příznivci a četní hosté.

Prezident Czech Mid-Amateur Tour Ilja Ehrenberger předává hlavní cenu vítězi Zdeňkovi Jehličkovi letenku na americký turnaj

Již při příjezdu k hotelu bylo patrné jaká akce v jeho útrobách probíhá, na velkoplošné obrazovce společnosti ProMoPro se nejlepší golfové momenty letošní sezóny prolínaly se spoty partnerů. Přímo před vchodem do hotelu pak za přítomnosti modelek prezentoval nejnovější modely vozů Mercedes jeden z nejvýznamnějších tuzemských prodejců této značky, karlovarská S & W Automobily.

Krátce po dvacáté hodině, po přivítání hostů moderátorkou večera Janou Štefánkovou se slova chopil prezident Czech Mid-Amateur Tour Ilja Ehrenberger, aby představil nejúspěšnější letošní hráče. Vyvrcholením tohoto ceremoniálu bylo předání letenky na kvalifikační turnaj prestižního U.S. MID-AMATEUR Championship absolutnímu vítězovi letošní túry Zdeňkovi Jehličkovi, který tak v příštím roce bude mít příležitost reprezentovat v Americe český amatérský golf.

Vzápětí po vyhlášení vystřídali nejúspěšnější letošní hráče modelky oblečené jen ve svůdném prádle italské značky La Perla, která má butik doslova za rohem, v Široké ulici. Po závěrečném defilé pozvala Jana Štefánková již hosty ke skvělému rautu připravenému pod taktovkou šéfkuchaře hotelu InterContinetal Miroslava Kubce a na šampaňské, které se pije i ve VIP  Champagne Lounge klubu Hot Peppers.

Rautem ale zdaleka večer ještě nekončil. Za mixpult se postavila DJ Lucca doprovázená tanečnicemi z klubu Hot Peppers, a odstartovala tak after party s Fashion TV, která záznam z celé akce bude zanedlouho vysílat. A kdo nechtěl tancovat, mohl se seznámit s prezentacemi partnerů večera – luxusními mobilními telefony Vertu, špičkovou stomatologickou péčí na klinice MDC, mobilními transportéry Segway, nabídkou elektroniky předních světových výrobců od BSS nebo apartmány v resortu Eden Island na Seychelách.

Jedním z partnerů gala večera byla i exklusivní značka mobilních telefonů Vertu

Na after party Hot Peppers VIP Champagne Lounge zahrála skvělé sety DJ Lucca

Jedním z partnerů Czech Mid-Amateur Tour S & W Automobily Karlovy Vary

Celý večer moderovala Jana Štefánková doplňovaná Iljou Ehrenbergerem

V rámci gala večera proběhla i módní přehlídka luxusního spodního prádla La Perla

Více z rubriky Golf

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.