Sociální sítě
Nahoru

Vertu Ti pionýrem nové éry

Vertu, největší výrobce mobilních luxusních telefonů na světě, představuje další přírůstek populární linie Vertu Ti, novinku ve svém portfoliu, která je vybavena operačním systémem Android. Tělo telefonu je z titanu – materiálu, který je velmi odolný, elegantní a lehký zároveň. Kovové prvky jsou doplněné ručně šitou kůží a největším safírovým sklíčkem, které kdy bylo zpracováno vcelku (cca 9,3 cm) na jakémkoliv elektronickém zařízení. Safírový displej je odolný vůči poškrábání. V průběhu výroby prochází telefon čtyřmi testy, které zaručují, že je, oproti ostatním smartphonům, více odolný také vůči nárazům. Tělo telefonu Vertu Ti je zhruba pětkrát pevnější, než je tomu u jiných „chytrých“ telefonů – při vyvinuté síle o 500NM se deformuje o méně než 1 mm.

Vertu Ti, v hodnotě 230 000 Kč, je vybavený operačním systémem Android 4.0, Ice Cream Sandwich, který v kombinaci s dvoujádrovým 1,7 GHz procesorem vytváří intuitivní a velmi příjemný zážitek z jeho užívání. Dalšími technickými charakteristikami telefonu jsou 8MPix fotoaparát s automatickým ostřením a dvojitým LED bleskem, 2 MPix kamera vpředu telefonu, určená pro Skype, dále 64GB paměť a disponuje technologií NFC (near field communication). Telefon má 1GB operační paměti.

Dalším z příkladů skvělého řemeslnického a technologického umu Vertu je zvuková kvalita telefonu. Obdélníková membrána o velikosti 11×15 mm je akusticky integrována do těla telefonu a maximalizuje frekvenční odezvu a hlasitost. Výsledkem je nedostižný symfonický zvuk z vlastních stereo reproduktorů s certifikací Bang & Olufsen. Telefon je vybaven filtrací vnějšího zvuku – jinými slovy – pokud uživatel telefonuje z hlučného prostředí, příjemce hovoru by měl všemu bez problému rozumět.

Novinkou v telefonu Vertu Ti je tzv. Vertu key, neboli klíč, který svému uživateli poskytuje přístup do světa výhod a služeb, dostupných prostřednictvím globálního týmu profesionálů, kteří jsou k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Vertu key je tlačítko, které zprostředkuje přístup ke službě Vertu Certainty, jež pomáhá telefon chránit, tedy jeho data, a pokud je to nutné, tak také uživatele samotného. Služba Vertu Life poskytuje informace šité na míru. Společně s již dobře známou službou Vertu Concierge nabízí možnosti, které majiteli telefonu umí zpříjemnit život.

Více z rubriky iLuxus Awards

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.