Sociální sítě
Nahoru

Originální GALAXY a Simply Stones

S originálními šperky od Sylvie Majerové jsme vás již jednou seznamovali, nyní vám představujeme kolekci Galaxy, kterou tato šperkařka právě dokončuje.

a049_0352Šperky inspirované tak trochu jiným světem – vesmírným světem kolem nás a v nás. Šperky různých forem s různými typy a druhy kamenů. Nadčasové, elegantní a originální. Často je v nich použitý turmalín, granát, labradorit, prehnit, safír a smaragd a každý kus z této kolekce vzniká od počátku do konce jako jedinečný originál.

IMG_6859Za zmínku a podívání určitě stojí kolekce Simply Stones, která se během tohoto roku rozrostla o mnoho nových šperků. Je postavena na kráse a energii drahých kamenů, které kov v organických tvarech jen doplňuje. Zvláštností této kolekce je použití stříbra a zlata dohromady na jednom šperku. Recyklované, čtrnácti karátové zlato většinou esteticky i funkčně rámuje drahý kámen. Každý šperk z této kolekce je také originálem, každý kámen je trochu jíný.

prsteny simply stones (2)Šperkařka Sylvie Majerová si tvorbou šperků plní svůj velký životní sen a touhu. Vystudovala Zahradní a krajinářskou architekturu, ale touha tvořit šperk jí nakonec získala naplno. Pracuje se stříbrem a drahými kameny, které ji osloví a zaujmou.

IMG_6004 - majerová

a049_0063 (2)

a049_0157

Více z rubriky Extra dárky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.