Sociální sítě
Nahoru

Prim a Primátorky – další partnerství

Zdá se, že vodní sporty hodinářské značky prostě milují a lákají je čím dál tím více. Zdárným příkladem je mistr marketingu Hublot, který dokázal spojit své síly nejenom s týmem Alinghi, ale také dokonce s výrobcem exklusivních jachet Wally. Spíše nenápadný hodinářský mistr Parmigiani si zvolil pro spolupracuji exklusivní lodě Pershing a o své slovo se samozřejmě hlásí i další. Audemars Piguet, Rolex, TAG Heuer či Omega se pravidelně objevují na napjatých spinakrech a Edox se chlubí partnerstvím světového šampionátu závodních člunů třídy Class 1 a titulem oficiální časomíry DIMC – Dubajského Mezinárodního Námořního Klubu. No a v Čechách? Zde se snaží zaujmout akciová společnost Elton hodinářská z Nového Města nad Metují vyrábějící hodinky Prim. Právě ty se letos staly partnerem tradičního veslařského závodu Primátorky, a to již podruhé.

 

Obě značky, které lze bez rozpaků nazývat českými legendami, nespojuje zdaleka jen podobný název. Hodinky Prim i Primátorky mají za sebou několik desítek let trvající tradici a za jejich úspěchem a oblibou u zákazníků, respektive diváků, stojí poctivá a pečlivá práce, velká trpělivost a úsilí. Právě proto budou i náramkové hodinky z limitované edice věnovány vítězům hlavních kategorií 98. ročníku proslulého závodu na Vltavě.

 

Celkem vznikne pouhých 500 číslovaných exemplářů s logem závodu Primátorky, jejichž vodotěsná pouzdra budou ukrývat buď manufakturně vyráběný mechanický strojek Kalibr 98 s automatickým nátahem nebo quartzový strojek. Vše samozřejmě záleží na zákazníkovi a jeho prioritách. Zakoupit si tyto hodinky bude možné přímo na závodech, které se uskuteční o víkendu 3.- 5. června nebo později objednat na www.prim.cz. Výjimečnou šanci získat mechanické hodinky Prim Primátorky s automatickým nátahem bude mít navíc každý, kdo se na serveru Aukro zúčastní dobročinné aukce, jejíž výtěžek podpoří prostřednictvím Nadace Leontinka zrakově postižené děti a sportovce. Pro zajímavost loňská aukce modelu 001 vynesla více než 80 tisíc korun, které byly využity na podporu handicapovaných veslařů.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.