Sociální sítě
Nahoru

Značka BVLGARI otevřela nový honosný resort

Bulgari cílí na luxusní život komplexně. Proto při slavnostním galavečeru nedávno tato značka představila svůj již pátý přepychový resort, jenž pro vybrané hosty odtajnila v Dubaji. Na velkolepé otevření byli pozvaní ambasadoři Bulgari, ale také celebrity. Jmenovitě třeba světová topmodelka Bella Hadid, oskarová herečka Alicia Vikander, model a herec Jon Kortajarena a modelka Jasmine Sanders.

Jasmine SANDERS. Bella HADID. Jon KORTAJARENA. Alicia VIKANDER. Isabella FERRARI.. Bulgari Resort Dubai Opening. U.A.E. 12/2017 © david atlan

Celý večer se nesl ve znamení italské kultury, včetně orchestrálních vystoupení, scénické světelné show a taneční hudby, kterou pouštěl DJ Mokai. Díky světelné instalaci, která byla vidět na dálku z pevniny i moře, zanechala značka Bulgari nesmazatelnou stopu na dubajské obloze. Lahodné italské menu připravil speciálně pro tuto příležitost michelinský šéfkuchař Niko Romito, kurátor konceptu Bulgari Il Ristorante.

Předtím, než hosté protančili noc pod hvězdami na „čokoládové“ party v Yacht Clubu, generální ředitel společnosti Bulgari Jean-Christophe Babin promluvil o tom, jak je na tento nově otevřený resort pyšný:

Jean-Christophe BABIN. H.E Abdulla Al HABBAI. . Bulgari Resort Dubai Opening. U.A.E. 12/2017 © david atlan

Pro nás v Bulgari je to opravdu velký den – otevírat resort v jednom ze světových měst, o nichž se nejvíce mluví. Resort je mistrovským dílem architektury; za to musím složit poklonu našim architektům, kteří stojí za tímto úchvatným designem. Také to, že se Bulgari Resort Dubai  nachází na ostrově ve tvaru mořského koníka, ho zapsalo na mapu nejikoničtějších destinací na světě.“ 

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.