Sociální sítě
Nahoru

Nové menu restaurací Vapiano: tak chutná léto…

Léto chutná úplně jinak než zbytek roku. Voní spontánností, pohodou, vášní.  Dny jsou od samého rozbřesku naplněné důvody k radosti a dlouhé noci mu přidávají na pikantnosti. Požitkářsky si vychutnáváte každou minutu a přejete si, aby léto trvalo věčně. A až okusíte nové menu restaurací Vapiano, přepadne vás stejný pocit. Kuchaři-vapianisté si totiž dali hodně záležet na tom, aby každé jídlo bylo jako pravá letní láska. Už při prvním soustu si vás podmaní a na jeho chuť nikdy nezapomenete.

Coconut Curry Soup 2 SMALL (002)Sezónní menu inspirované těmi nejčerstvějšími, především lokálními surovinami je v restauracích Vapiano samozřejmostí.  A ani toto léto nebude výjimkou. Nově se bude podávat například Insalata Finferli (salát s liškami, slaninou, cherry rajčátky a delikátním rukolovo-hořčičným dresinkem), polévka s kokosovým mlékem a kari, Pasta Fortuna (s liškami a jemnou vinnou omáčkou s hráškem a pažitkou), Risotto Finferli či oblíbená Pizza Caprese. To všechno připraveno pro léto, které může být dokonale nezapomenutelné.

Pasta Fortuna SMALL (002)Ve stínu staletého olivovníku, jenž je součástí každé restaurace Vapiano, si pak můžete udělat i uprostřed rušného městského léta skvělou prázdninovou siestu. Odpočinout si od práce, posedět s přáteli, dát si k dobrému jídlu ještě osvěžující domácí limonádu nebo nechat si namíchat drink, které ve Vapiano umí stejně tak.

Pizza Caprese 3 SMALL (002)

Více z rubriky Gastro

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.