Sociální sítě
Nahoru

Luisa Spagnoli slaví 90 let

Nová kolekce této značky je vzdáním holdu jejich dlouhé 90-ti leté historie. Návrat k ikonickým vzorům, střihům i nejslavnějším modelům, to vše dohromady tvoří novou sezonu, která tak připomene módní okamžiky za skoro stoletou existenci firmy. Každý kus se zrodí znovu, s použitím detailů jako pruhů, mašlí, materiálů jako úplet. Uvidíme přehlídku toho nejlepšího, co jsme neměli možnost koupit a dostaneme možnost až nyní získat jeden kus a svůj styl ladit s ikonickými kousky.

louisa3

Všechno začalo úpletem, tedy zpracováním angorské vlny. Módní dům z Perugi jej zpracovává do mnoha forem a patří do základní linie. Praktické kabáty s dvouřadového úpletu se hodí pro jarní teplý déšť. Jejich střih též vychází z archivních nákresů. Doplňují je vlněné šaty, kalhoty, topy a to vše v námořnickém style inspirovaným kolekcí 70-tých let, slunné Miami a barvy moře, pláží a palem, to vše dohromady vám vytvoří pravý letní outfit. Pohodlný a plný barev, ve stylu hollywoodské smetánky minulého století, avšak v trendy duchu aktuálních diktátů módy.

louisa1

Ruční práce je znát na každém kousku každého modelu. Návrháři si dali opravdu práci, aby v archivech značky našli ty nejzajímavější vzory a mohli je nějak neotřele použít na nové kolekci. Vrátili se tedy ke kolekci z šedesátých let, kdy vládla módě kohoutí stopa, také si převzali dezén s květinami a geometrickými styly, ty jsou opravdu nadčasové a dodávají ženskosti. V kolekci najdeme od šat, po capri kalhoty, halenky až po košile vše. Nezapomnělo se na denimové varianty všech střihů, odstíny africké pouště a bílou, která hraje prim hlavně v létě. Musíme také upozornit na doplňky, které jsou též řemeslným unikátem. Kabelky z pravé kůže, ručně zpracované s neotřelým designem, který dotváří celkový styling ala Luisa Spagnoli. V limitované edici najdete kabelku s propletenou kůží, v mini verzi a s pevným uchem z palmového stromu. Vždy vás uchvátí výrazné barvy, které k slunečnému počasí patří.

louisa2

35

Nadčasová značka původem z Itálie se stane vaším oblíbeným místem, kde dodat svému ženskému stylu to pravé. Užijete si hýčkání obsluhy u vynikající italské kávy. Italská vytříbená elegance s tradicí vás pohltí a s každou další kolekcí se budete těšit na módní pohlazení z vlny či hedvábí. A kdy bude zase příležitost pořídit si model z odkazem až sto let zpět v módní historii. To žádný módní fanoušek nesmí zmeškat.

 

 

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.