Sociální sítě
Nahoru

Třikrát 888 kusů Epos pro štěstí

Jedinou letošní limitovanou edicí švýcarského výrobce hodinek Epos je svůdný Passion 3412 s duší opravdového klasika. Tyto pánské náramkové hodinky jsou totiž ryze oblekové a trojice barevných provedení byla vyráběna a kombinována tak, aby jejich pouzdra ladila s manžetovými knoflíčky, snubním prstenem nebo obroučkami brýlí. Každého exklusivního exempláře vzniklo magických 888 kusů, z čehož se dá i předpokládat, že velká část produkce je určena asijskému trhu, kde je osmička považovaná za šťastnou. Díky českému dovozci se však podařilo sehnat i několik z celkových 2664 kousků a první z nich dorazí do vybraných obchodů v půlce července s cenovkou 32 500 Kč.

Samotné ocelové pouzdro hodinek, které může být zlacené, o velikosti 42,5mm a výšce 11,1 mm bylo voleno tak, aby se do něj vešel léty osvědčený kalibr ETA Unitas 6497. Díky jeho velké základně a manuálnímu nátahu se totiž nabízí značné množství plochy, kterou lze dekorovat a částečně skeletonizovat. Nechybí samozřejmě dýnko ze safírového křišťálu umožňující pohled do mechanického zdobeného nitra strojku.

Velkou setrvačku vykonávající krásných staromilských 18 000 kmitů za hodinu lze sledovat i skrze číselník, který je v nabídce v bílé, krémové či antracitové barvě. Apertura pro toto skvostné divadlo byla umístěna na královskou pozici 12 a pro tyto důvody byl mírně posunut celý strojek. Korunka zdobená písmenem „e“ není tedy na tradiční pozici 3, nýbrž na 4. Navíc je i mírně chráněná zvýrazněnou hranou bočnice, ve které nechybí ani číslo modelu. Jejich vodotěsnost je 100 metrů. Rezervovat si tyto hodinky lze na www.epos-czech.cz nebo na Václavském náměstí v Hodinářství Brož, které se nachází v Pasáži Alfa.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.