Sociální sítě
Nahoru

Hergetova cihelna láká na podzim plný chutných překvapení

Podzim plný kulinářských akcí. Oblíbená malostranská restaurace Hergetova cihelna má pro své hosty připravený pestrý podzimní program. V týdnu od 23. do 29. září se restaurace připojí k týdennímu festivalu mušlí Prague Mussel Week a bude nabízet čtyři speciality připravené ze slávek. Mezi předkrmy budou například mušle s česnekem a chilli podávané s opečeným chlebem či svěží mušle s crostinami, citrónovým aioli, fenyklem a koprem.

Jako hlavní chod návštěvníky potěší mušle po námořnicku se šalotkou, česnekem, bílým vínem a nasekanou petrželovou natí, nebo chuťově výrazná kombinace mušlí s chorizem, česnekem, chilli a rajčatovou omáčkou. Sázka na plody moře bude pokračovat v listopadu, neboť celý měsíc bude v Hergetově cihelně zasvěcen tygřím krevetám. V listopadu se bude podávat také i sváteční kachna. Brzo přijde i úplně nové menu, plné hřejivých chutí zvěřiny či kaštanů, které bude připraveno pro zimní měsíce.

Ale zpátky na začátek podzimu. V září se znovu rozjely další oblíbené akce, které zpestří nabídku romantického podniku. Jednou z nich jsou populární nedělní brunche, určené pro rodiny s dětmi a vedle bohaté kolekce specialit mají každý víkend speciální „dětské“ téma (kouzelník, klaun, Halloween). Poslední naše pozornost patří oblíbeným vinným degustacím, které všem milovníkům vína představují produkci prestižních vinařství z tradičních vinařských lokalit.

Více z rubriky Degustace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.